Metrikler
Eğitim Bilgileri
2016 - 2021
2016 - 2021Doktora
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
2014 - 2016
2014 - 2016Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Yönetim Ve Organizasyon Bölümü, Türkiye
2013 - 2015
2013 - 2015Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli), Türkiye
2008 - 2013
2008 - 2013Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2020
2020Doktora
Bitkisel yağ kombinasyonları ve farklı antioksidanlar kullanılarak üretilen jel ve çoklu emülsiyonların sosis formülasyonunda sığır et yağı ikamesi olarak kullanımının oksidasyon mekanizmaları üzerine etkisi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
2015
2015Yüksek Lisans
Farklı yağ formülasyonlarına sahip ısıl işlem görmüş dana sucuklarında lipid ve protein oksidasyonu mekanizmalarının incelenmesi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli)
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 OrtaAlmanca
A1 Başlangıç
A1 BaşlangıçYunanca
C1 İleri
C1 İleriİngilizce
Araştırma Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Akademik Ünvanlar / Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi Dr.
Uşak Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
Lisans
Lisans
Reaksiyon Kinetiği
Laboratuvar Tekniği
Gıda Makine ve Ekipmanları
Kariyer Planlama
Gıdanın Kültürel Tarihi
Beslenme
Gıda Kimyası Laboratuvarı
Et Bilimi ve Teknolojisi
Gıda Mikroiyolojisi II Laboratuvarı
Proje Çalışması I
Enstrümental Gıda Analizleri Laboratuvarı İÖ
Bitirme Ödevi
Gıda Mikroiyolojisi II Laboratuvarı İÖ
İşletmelerde Mesleki Eğitim
Enstrümental Gıda Analizleri Laboratuvarı
Gıda Kimyası Laboratuvarı İÖ
Genel Kimya Laboratuvarı
Beslenme (İÖ)
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ)
YAĞ TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ)
ENSTRÜMENTAL ANALİZ LABORATUVARI (NÖ)
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II LABORATUVARI (IIÖ)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER LABORATUVAR (IIÖ)
ANALİTİK KİMYA LABORATUVARI (NÖ)
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ)
GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI (IIÖ)
GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI (NÖ)
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I LABORATUVARI (IIÖ)
GENEL KİMYA LABORATUVARI (NÖ)
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I LABORATUVARI (NÖ)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER LABORATUVAR (NÖ)
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ)
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ)
GIDA KİMYASI LABORATUVARI (IIÖ)
ET TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ)
GIDA KİMYASI LABORATUVARI (NÖ)
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ)
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ)
ENSTRÜMENTAL ANALİZ LABORATUVARI (IIÖ)
YAĞ TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ)
SÜT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ)
SÜT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ)
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II LABORATUVARI (NÖ)
ET TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ)
ANALİTİK KİMYA LABORATUVARI (IIÖ)
Makaleler
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
2023
20231. Effects of Replacing Chicken Meat with Chicken Liver on Some Quality Characteristics of Model System Chicken Meat Emulsions
NACAK B.
Faculty of Philology, University of Belgrade
, cilt.64, sa.2, ss.438-442, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
20232. Effect of α-Tocopherol, Storage Temperature and Storage Time on Quality Characteristics and Oxidative Stability of Chicken Kavurma, traditional Turkish cooked meat product
NACAK B., DİKİCİ A., Yel N., Zaimoğulları K., İpek G., Özer M.
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
, cilt.74, sa.2, ss.5627-5636, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20223. Quality Characteristics and Oxidative Stability of Chicken Kavurma Formulated with Chicken Abdominal Fat as Beef Fat Replacer
DİKİCİ A., NACAK B., Yel N., Zaimogullari K., İpek G., Özer M.
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
, cilt.73, sa.3, ss.4525-4534, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
20214. Peanut and linseed oil emulsion gels as potential fat replacer in emulsified sausages
NACAK B., Öztürk-Kerimoğlu B., Yıldız D., Çağındı Ö., Serdaroğlu M.
Meat Science
, cilt.176, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
20205. An approach to manufacture of fresh chicken sausages incorporated with black cumin and flaxseed oil in water gelled emulsion
Kavuşan H. S., Serdaroğlu M., NACAK B., İpek G.
Food Science of Animal Resources
, cilt.40, sa.3, ss.426-443, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
20196. Protein oxidation and in vitro digestibility of heat-treated fermented sausages: How do they change with the effect of lipid formulation during processing?
Öztürk-Kerimoğlu B., NACAK B., Özyurt V. H., Serdaroğlu M.
Journal of Food Biochemistry
, cilt.43, sa.11, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
20197. Collaborative effect of fat reduction and α-tocopherol incorporation on oxidative stability in beef sausages
NACAK B., Kavuşan H. S., SARI B., CAN H., SERDAROĞLU F. M.
IOP CONFERENCE SERIES : EARTH AND ENVIRONMENTAL SCIENCE , cilt.333, ss.12084, 2019 (Hakemli Dergi)
2017
20178. Effects of replacing beef fat with pre-emulsified pumpkin seed oil on some quality characteristics of model system chicken meat emulsions
SERDAROĞLU F. M., NACAK B., KARABIYIKOĞLU M., TEPE M., BAYKARA I., KÖKMEN Y.
IOP CONFERENCE SERIES : EARTH AND ENVIRONMENTAL SCIENCE , cilt.85, ss.12045, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
20179. Effects of beef fat replacement with gelled emulsion prepared with olive oil on quality parameters of chicken patties
Serdaroǧlu M., NACAK B., Karabiyikoǧlu M.
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
, cilt.37, sa.3, ss.376-384, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201610. Effects of partial beef fat replacement with gelled emulsion on functional and quality properties of model system meat emulsions
Serdaroǧlu M., NACAK B., Karabiyikoǧlu M., Keser G.
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
, cilt.36, sa.6, ss.744-751, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201611. Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu
ZUNGUR BASTIOĞLU A., SERDAROĞLU F. M., NACAK B.
Journal of Food and Health Science
, ss.171-183, 2016 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2023
20231. Piliç Abdominal Yağında Kızartılmış Piliç Nuggetların Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
NACAK B., KARAKUŞ N., ZAİMOĞULLARI K., AKIN YEŞİLKAYA G., DİKİCİ A.
13. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 02 Kasım 2023, (Özet Bildiri)
2023
20232. Effects of replacing chicken meat with chicken liver on some quality characteristics of model system chicken meat emulsions
NACAK B.
62th International Meat Industry Conference, Sırbistan, 01 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)
2022
20223. Yağ Teknolojisinde Sürdürülebilirliği Sağlamak için Alternatif Bir Yağ: Tavuk Yağı
ZAİMOĞULLARI K., Akın Yeşilkaya G., Karakuş N., NACAK B., DİKİCİ A.
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.112-113, (Özet Bildiri)
2022
20224. Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek
Özen H., Tosbıyık B., Topçu D., NACAK B., BOZATLI S. B., DİKİCİ A.
SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ KONGRESİ, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.110-111, (Özet Bildiri)
2021
20215. α -TOKOFEROL KULLANIMININ FARKLI SICAKLIKLARDA DEPOLANAN PİLİÇ KAVURMALARIN OKSİDATİF ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
NACAK B., DİKİCİ A., İPEK G., Özer M., ZAİMOĞULLARI K., YEL N.
9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Kayseri, Türkiye, 04 Kasım 2021, cilt.1, ss.134-135, (Özet Bildiri)
2021
20216. FARKLI DEPOLAMA SICAKLIKLARININ PİLİÇ KAVURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
DİKİCİ A., NACAK B., Özer M., İpek G., Yel N., Zaimoğulları K.
9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Kayseri, Türkiye, 04 Kasım 2021, cilt.1, ss.132-133, (Özet Bildiri)
2021
20217. PREBİYOTİK PİLİÇ NUGGETLARIN DEPOLAMA SÜRESİNCE PH VE OKSİDATİF DEĞİŞİMLERİNİN İNCELENMESİ
DİKİCİ A., NACAK B., Özer M., İPEK G., ZAİMOĞULLARI K., YEL N.
9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Kayseri, Türkiye, 04 Kasım 2021, cilt.1, ss.136-137, (Özet Bildiri)
2021
20218. Farklı Depolama Sıcaklıklarının Piliç Kavurmaların Bazı Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
DİKİCİ A., NACAK B., ÖZER M., İPEK G., YEL N., ZAİMOĞULLARI K.
IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 04 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
2021
20219. α-Tokoferol Kullanımının Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Piliç Kavurmaların Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
NACAK B., DİKİCİ A., İPEK G., ÖZER M., YEL N., ZAİMOĞULLARI K.
IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 04 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
2021
202110. Prebiyotik Piliç Nuggetların Depolama Süresince pH ve Oksidatif Değişimlerinin İncelenmesi
DİKİCİ A., NACAK B., ÖZER M., İPEK G., ZAİMOĞULLARI K., YEL N.
IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 04 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
2021
202111. Effect of α-tocopherol, rosemary extract and their combination on lipid and protein oxidation in beef sausages
NACAK B., Kavuşan H., Serdaroǧlu M.
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021, Zlatibor, Sırbistan, 26 - 29 Eylül 2021, cilt.854, (Tam Metin Bildiri)
2021
202112. Use of linseed and coconut flours in chicken patties as gluten free extenders
Sharefiabadi E., NACAK B., Serdaroǧlu M.
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021, Zlatibor, Sırbistan, 26 - 29 Eylül 2021, cilt.854, (Tam Metin Bildiri)
2021
202113. Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi
NACAK B.
7th International Congress on Engineering, Architecture and Design, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)
2020
202014. Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi
ZUNGUR BASTIOĞLU A., NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
4. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2020
202015. Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi
NACAK B., DİKİCİ A., Yel N., Zaimoğulları K., İpek G., Özer M.
4. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2020
202016. Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
DİKİCİ A., NACAK B., Yel N., Zaimoğulları K., İpek G., Özer M.
4. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2020
202017. In Vitro Et: Neden ve Nasıl?
NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
4. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2020
202018. Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi
NACAK B., KAVUŞAN H. S., SARI B., CAN H., SERDAROĞLU F. M.
4. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2019
201919. Collaborative effect of fat reduction and α-tocopherol incorporation on oxidative stability in beef sausages
NACAK B., Kavusan H., Sari B., Can H., Serdaroglu M.
60th International Meat Industry Conference, MEATCON 2019, Mt. Kopaonik, Sırbistan, 22 - 25 Eylül 2019, cilt.333, (Tam Metin Bildiri)
2019
201920. THE EFFECT OFREPLACING BEEF FAT WITH OLIVE OIL AND PRODUCTION METHODS ONOXIDATIVE CHANGES IN FERMENTED SAUSAGE (SUCUK)
ZUNGUR BASTIOĞLU A., NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
1st International Conference of Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi-Sad, Sırbistan, 10 - 11 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
2018
201821. Quality changes of sucuks produced with turkey meat and olive oil during fermentation and ripening
ZUNGUR BASTIOĞLU A., SERDAROĞLU F. M., ÖZTÜRK KERİMOĞLU B., NACAK B.
21st International Drying Symposium, Valencia, İspanya, 11 - 14 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
2019
201922. Using Double Emulsions to Improve Quality Characteristics of Beef Sausage
NACAK B., KAVUŞAN H. S., SARI B., CAN H., SERDAROĞLU F. M.
65th International Congress of Meat Science and Technology, Berlin, Almanya, 4 - 09 Ağustos 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
201923. Oxygen Absorbers: Their Role In Meat Products
NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyon, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
2019
201924. Changes in Quality Characteristics of Heat – Treated Beef Sucuk by Using Olive Oil as Fat Replacer
NACAK B., ZUNGUR BASTIOĞLU A., SERDAROĞLU F. M.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, 20 - 22 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
2018
201825. Rosemary and Its Uses in Meat Industry
NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, 2 - 04 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2018
201826. Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products
NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, 2 - 04 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2018
201827. Quality Characteristic of Fresh Poultry Sausages Formulatedwith Linseed/Black Cumin O/W Gelled Emulsions as Fat Replacer
SERDAROĞLU F. M., KAVUŞAN H. S., İPEK G., NACAK B.
International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch 2018, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
2018
201828. The effects of using olive oil on fatty acid composition and some quality parameters of heat treated turkey sucuks
SERDAROĞLU F. M., KARABIYIKOĞLU M., ZUNGUR BASTIOĞLU A., NACAK B., ÖZYURT V. H.
International Poultry Science Congress of WPSA Turkey Branch 2018, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
2018
201829. Effects of Using Double Emulsion as Beef Fat Replacer onSome Quality Characteristics of Model System Chicken Meat Emulsion
NACAK B., KAVUŞAN H. S., SERDAROĞLU F. M.
International Congress on Engineeringand Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201830. The Effects of Using Olive Oil on Textural and SensorialProperties of Heat – Treated Beef Sucuks
NACAK B., ZUNGUR BASTIOĞLU A., SERDAROĞLU F. M.
International Congress on Engineeringand Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201831. Biochemistry of Warm-Over Flavour in Muscle Foods
GÜNEŞER O., NACAK B.
ınternational Congress on Engineeringand Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201832. Comparision of Lipid Oxidation Levels of Different Weighted Döner During Cooking
ZUNGUR BASTIOĞLU A., NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201833. Lipid Oxidation and Temperature Changes in Döner During Cooking
ZUNGUR BASTIOĞLU A., SERDAROĞLU F. M., NACAK B., ÖZTÜRK B.
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2017
201734. Effects of replacing beef fat with pre-emulsified pumpkin seed oil on some quality characteristics of model system chicken meat emulsions
SERDAROĞLU F. M., NACAK B., Karabıyıkoğlu M., Tepe M., Baykara I., Kökmen Y.
59th International Meat Industry Conference MEATCON2017, 1 - 04 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)
2017
201735. Oxidative properties of sucuk produced with olive oil during fermentation and ripening
ÖZTÜRK B., SERDAROĞLU M., NACAK B., KARABIYIKOĞLU M.
63rd International Congress of Meat Science and Technology- ICoMST 2017, Cork, İrlanda, 13 - 18 Ağustos 2017, ss.144-145, (Tam Metin Bildiri)
2017
201736. The Effect of Dried Plum Puree on Some Quality Parameters of Model System Meat Emulsions
ZUNGUR BASTIOĞLU A., SERDAROĞLU F. M., NACAK B.
International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2016
201637. Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Chicken Patties
Karabıyıkoğlu M., KESER G., NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
2nd Congress on Food Structure Design, 26 - 28 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
201638. Effects Of Olive Oil As Partial Replacer of Animal Fat in Sucuk on Oxidation and Some Quality Properties During Production
ZUNGUR BASTIOĞLU A., SERDAROĞLU F. M., NACAK B., ÖZTÜRK B.
62nd International Congress of Meat Science and Technology, 14 - 19 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
201639. Quality Characteristics of Phosphate-Free Beef Emulsions Manufactured with Jerusalem Artichoke Powder
SERDAROĞLU F. M., ÖZTÜRK B., NACAK B., DURDU B., YAŞAR H., GÖRAL Ş.
62nd International Congress of Meat Science and Technology, 14 - 19 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
201640. Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on The Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsion
SERDAROĞLU F. M., NACAK B., Karabıyıkoğlu M., KESER G.
62nd International Congress of Meat Science and Technology, 14 - 19 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)
2015
201541. Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri
NACAK B., SERDAROĞLU F. M., ÖZTÜRK B.
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
2015
201542. İzmir ili piyasasında satışa sunulan sucukların fiziksel ve kimyasal kalite parametrelerinin incelenmesi
SERDAROĞLU F. M., ÖZTÜRK B., ZUNGUR BASTIOĞLU A., NACAK B.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2013
201343. EFFECT OF WATER-IN-OLIVE OIL EMULSION AND CARROTPOWDER ADDITION ON SOME EMULSION PROPERTIES OFREDUCED-FAT MODEL SYSTEM MEAT EMULSION SYSTEMS
KARA A., URGU ÖZTÜRK M., NACAK B., SERDAROĞLU F. M.
59th International Congress of Meat Science and Technology, 18 - 23 Ağustos 2013, (Tam Metin Bildiri)
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Nisan 2025
Nisan 2025Konya Journal of Engineering Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Nisan 2025
Nisan 2025Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Nisan 2025
Nisan 2025FOOD PRODUCTION, PROCESSING AND NUTRITION
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ocak 2025
Ocak 2025GELS
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022COLLOIDS AND INTERFACES
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022FOODS
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2021
Ağustos 2021BRITISH FOOD JOURNAL
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler