Yayınlar & Eserler

Makaleler 45
Tümü (45)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
Scopus (22)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (10)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 54

3. Yağ Teknolojisinde Sürdürülebilirliği Sağlamak için Alternatif Bir Yağ: Tavuk Yağı

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.112-113, (Özet Bildiri)

6. PREBİYOTİK PİLİÇ NUGGETLARIN DEPOLAMA SÜRESİNCE PH VE OKSİDATİF DEĞİŞİMLERİNİN İNCELENMESİ

9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Kayseri, Türkiye, 04 Kasım 2021, cilt.1, ss.136-137, (Özet Bildiri)

12. Izgarada Pişirilen Köftelerde Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu

8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

13. Geleneksel Türk Köftelerinde Escherichia coli O157:H7’nin Termal İnaktivasyonu

8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congres, 24 - 27 Ekim 2019, ss.93-94, (Özet Bildiri)

14. Thermal Inactivation of Listeria monocytogenes in İnegöl and Kasap Köfte (Traditional Turkish Meatballs)

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, ss.287-292, (Tam Metin Bildiri)

15. STEC Survival and Synthetic Gastric Fluid Resistance During Storage of Experimentally Produced Frankfurters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, ss.279-286, (Tam Metin Bildiri)

16. Non-O157 STEC Survival and Gastric Fluid Resistance During Storage of Commercially Available Frankfurters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.220-225, (Tam Metin Bildiri)

18. Survival and Acid Tolerance of Shigatoxigenic Escherichia coli (STEC) During Frankfurter Sausage Storage

4 th INTERNATIONAL CONGRESS ON VETERINARY and ANIMAL SCIENCES, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, cilt.1, ss.51-53, (Tam Metin Bildiri)

19. Microbiological Attributes of Vacuum Packed Frankfurters Obtained From Local Markets in İzmir

4th INTERNATIONAL CONGRESS onVETERINARY and ANIMAL SCIENCES, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, cilt.1, ss.41-43, (Tam Metin Bildiri)

20. Survival of non-O157 STEC on Pilot Plant Produced and Vacuum Packed Frankfurters During Storage at 4°C

4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.84, (Özet Bildiri)

21. Microbiological Load of Frankfurters Produced in Pilot Plant and Stored at 4°C

4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.90, (Özet Bildiri)

22. Üniversite – Endüstriyel Bağlantılar (Kamu – Üniversite – Sanayi İş Birliği Özelinde)

Uluslararası Tekstil ve Deri Sektöründe Nitelikli İş Gücü Konferansı, Uşak, Türkiye, 23 Mayıs 2017, ss.142-143, (Özet Bildiri)

23. Uşak TTO ve DTS İhtisaşlaşma Programı

Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği, AR-GE ve İnovasyon Kongresi, Manisa, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

26. Survival of Non Acid Adepted Salmonella During Ripening of Traditional Savak Tulum Cheese

International Congress on Food of Animal Origin “Industry Partnership”, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)

28. Survival of Shiga Toxin Producing Escherichia coli STEC Serogroups During Production and Storage of Yoghurt

International Congress on Food of Animal Origin “Industry Partnership”, 10 - 13 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)

29. Survival of Acid Adapted Salmonella During Ripening of Savak Cheese

International Congress on Food of Animal Origin “Industry Partnership”, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016

30. 3D PRINTED FOODS IS IT A PUBLIC HEALTH CONCERN

3rd INTERNATIONAL VETISTANBUL GROUP CONGRESS, 17 - 20 Mayıs 2016

31. The production of a traditional food Seto Dorak cheese of Tunceli and product characteristics

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 05 Eylül 2015, ss.222

32. Microbiological Characteristics of a traditional food Serto Dorak cheese of Tunceli

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Eylül 2015, ss.224

35. Gıdalarda Coğrafi İşaretler ve Coğrafi Etiketleme

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

38. Gıdaların Coğrafi Etiketlenmesi: Avrupa Birliği ve Türkiye Boyutu

7. Gıda Mühendisleri Kongresi, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

43. Antibiotic Resistance of Cronobacter sakazakii Isolated from Traditional Şavak Tulum Cheese

4th International Congress on Food and Nutriton together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 Ekim 2011 - 15 Ocak 2016, ss.35-36, (Özet Bildiri)

44. Effect of Gamma Irradiation on the Sensory Properties of Honey

4th International Congress on Food and Nutriton together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, 12 - 15 Ekim 2011, ss.179

46. Şavak Tulum Peynirinde Listeria monocytogenes’xx in Yaşamı ve Aside Adaptasyonu

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)

50. Potasyum Sorbatın Çökeleğin Raf Ömrüne Etkisi

2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 13 - 15 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)

53. Elazığ’xx da Sığır Karkaslarının Yüzey Kontaminasyonunun Belirlenmesi

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2004, (Tam Metin Bildiri)

54. Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2004, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 2

1. İnsan Sütü

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.32-35, 2019

2. Chapter 3: Authentication of Local Cheeses: A Global Perspective

Cheese Types Nutrition and Consumption, Richard D. Foster, Editör, Nova Science Publishers, New York, ss.71-88, 2011
Metrikler

Yayın

101

Yayın (WoS)

21

Yayın (Scopus)

22

Atıf (Scopus)

576

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Diğer Toplam)

621

Proje

15

Fikri Mülkiyet

5

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları