Akademik Unvanlar
-
2016 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Uşak Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2016 Doç. Dr.
Tunceli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2013 Yrd. Doç. Dr.
Tunceli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2014 - 2016 Enstitü Müdürü
Tunceli Üniversitesi
-
2013 - 2016 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Tunceli Üniversitesi
-
2013 - 2014 Bölüm Başkanı
Tunceli Üniversitesi
-
2009 - 2014 Enstitü Müdür Yardımcısı
Tunceli Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
-
2023 - Devam Ediyor TGK Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Alt Komisyon Üyesi
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
-
2021 - Devam Ediyor Gıda ile Temas Eden Maddeler Risk Komisyonu üyesi
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
-
2020 - Devam Ediyor Ar-Ge Danışmanlığı (Gedik Piliç Ar-Ge Merkezi)
GEDİK TAVUKÇULUK ve TARIM ÜRÜNLERİ TİC. SAN. A.Ş.
-
2016 - 2019 Kamu Üniversite Sanayi İşbiriliği Çalışma Grubu Uşak Temsilcisi
BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
-
2015 - 2016 Kamu Üniversite Sanayi Çalışma Grueubu (KÜSİ) Tunceli Temsilcisi
BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
Verdiği Dersler
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı 2
-
Lisans Proje
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Girişimcilik
-
Lisans ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 2
-
Yüksek Lisans İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ
-
Yüksek Lisans Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi
-
Lisans İŞLETME HİJYENİ VE SANİTASYON
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji 1
-
Lisans Gıda Mikrobiyoloji Laboratuvarı 1
-
Lisans GENEL Biyoloji
-
Yüksek Lisans Gıda Kaynaklı Patojenler
-
Yüksek Lisans ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi 1
-
Doktora Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Süt Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi 2
-
Yüksek Lisans Et Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans İşletme Hijyeni ve Sanitasyon
-
Yüksek Lisans İleri Gıda Mikrobiyolojisi
Yönetilen Tezler
-
Shigatoksin üreten Escherichia coli'lerin sosislerde canlılığının ve asit dayanımının incelenmesi
ABDULLAH D. (Danışman)
S.BETÜL(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Fonksiyonel yeni süt ürünleri;propolis katkılı yoğurt ve ayran
ABDULLAH D. (Danışman)
G.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Yoğurdun yapımı ve muhafazası sırasında shiga toksin üreten Escherichia coli (STEC) serogruplarının yaşamı
ABDULLAH D. (Danışman)
G.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Tunceli bölgesinde satışa sunulan geleneksel Şavak tulum peynirlerinin cronobacter spp. yönünden incelenmesi, 16s rRNA dizi analizi ile alt tür belirlemesi ve suşların antibiyotik dirençliliğinin saptanması
ABDULLAH D. (Danışman)
M.KARATAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Geleneksel şavak tulum peynirin olgunlaştırılması esnasında aside adapte ve adapte edilmemiş Salmonella'ların yaşamının araştırılması
ABDULLAH D. (Danışman)
H.YILDIRIM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014