Yayınlar & Eserler

Makaleler 44
Tümü (44)
SCI-E, SSCI, AHCI (23)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
ESCI (2)
Scopus (24)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (8)

43. BESİN PRAMİDLERİ

AKADEMIK GIDA , cilt.3, sa.19, ss.19-23, 2006 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 66

1. Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi

II. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, (Tam Metin Bildiri)

2. Emulsion Systems and Their Roles in Food Applications

II. International Scientific and Vocational Studies Congress – Engineering and Natural Sciences (BILMES ENGINEERING 2018), Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)

3. Cereal and Legumes Protein Hydrolysates and Their Functional Properties.

International Congress on Engineering and Life Science, Ankara, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.757, (Özet Bildiri)

4. Industrial Importance of the AmorphousSilica Obtained from Agro Waste-Based Materials

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1211, (Özet Bildiri)

5. A Green Chemistry Technique: Solvent Free Microwave Extraction of Bioactive Compounds in Food

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.498, (Özet Bildiri)

6. Biochemistry of Warm-Over Flavour in Muscle Foods

ınternational Congress on Engineeringand Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

7. Corn Silk: A Corn Processing Waste in Therapeutic Purposes.

International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

8. Occupational Health and Safety Applications in Food Industry.

International Advanced Researches and Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

9. The Flavor and Sensory Characteristics of Some Herbs and Spices

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Kapadokya, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, cilt.0, ss.1146, (Özet Bildiri)

10. Biosynthesis of Higher Alcohols and Acetate Esters from Orange Peel Waste by Kluyveromyces marxianus.

. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Kapadokya, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1102, (Özet Bildiri)

11. The Using of Nanomaterials to Milk and Dairy Products.

. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Kapadokya, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1292, (Özet Bildiri)

13. Recent Perspectives on 3-MCPD and 1,3-DCP Levels in Various Food Groups.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1109, (Özet Bildiri)

15. Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri

Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.219, (Özet Bildiri)

16. Biyoaktif Bileşenlerin Gıda Atıklarından Ekstraksiyonunda Modern Tekniklerin Kullanımı

Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

19. Aroma Profile and Sensory Characterization of Oxidized Sunflower Oil

19th sunflower quality symposium, 01 Haziran 2016, (Özet Bildiri)

20. DOĞAL RENK PİGMENTLERİ OLARAK BETALAİNLER KAYNAKLARI STABİLİTELERİ ve FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ

Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

21. KIRMIZI PANCR BETALAİNLERİNİN STABİLİTESİNİN SÜTTE İNCELENMESİ

27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ, Türkiye, 23 - 28 Ağustos 2015, (Özet Bildiri)

23. FLAVOUR PRODUCTION BY THE YEAST KLUYVEROMYCES MARXIANUS

5. EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, 5 - 07 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)

29. BİYOAROMA ÜRETİMİ

İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

30. GIDA AMBALAJLAMADA YENİ BİR YAKLAŞIM ESANSİYEL YAĞLARIN BUHAR UYGULAMASI

İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

36. FINDIK GEVREĞI ÜRETIMI

II. ULUSLARARASI TİM AR-GE PROJE PAZARI, 3 - 04 Haziran 2013, (Özet Bildiri)

42. SÜT ENDÜSTRİSİ İÇİN YEREL FONKSİYONEL KÜLTÜR ÜRETİMİ

I. ULUSAL TİM AR-GE GIDA PROJE PAZARI, Türkiye, 29 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

44. TÜKETİCİLERİN EZİNE PEYNİRİ BEĞENİ ANALİZİ

KAZDAĞLARI 3. ULUSAL SEMPOZYUMU, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

46. ENCAPSULATION AND CONTROLLED RELEASE OF FLAVORS

TUBITAK-4. INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

47. EFFECT OF ULTRAVIOLET LIGHT ON WATER AND FAT SOLUBLE VITAMINS IN MILK

TUBITAK-4. INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION, 12 - 14 Ekim 2011

48. POTENTIAL USE OF OLIVE POMACE TO PRODUCE BIOAROMA

COST ACTION FA0907, 2ND. EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, 26 - 27 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

49. FORMATION KINETICS OF 5 HYDROXYMETHYLFURFURAL HMF AND COLOURED COMPOUNDS IN GOAT MILK DURING HEATING

IDF INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK, 16 - 18 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

50. EFFECT OF ULTRAVIOLET LIGHT ON WATER AND FAT SOLUBLE VITAMINS OF GOAT MILK

IDF INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK, 16 - 18 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

52. GOAT CHEESE AROMA ACTIVE COMPOUNDS SENSORY PROPERTIES AND LACTIC ACID BACTERIA

IDFT INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK, 16 - 18 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

57. THE EFFECTS OF USING DIIFFERENT FOOD ADDITIVES ON OIL SEPARATION OF TAHIN HELVA

1. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

58. TRADITIONAL CIRCASSIAN CHEESE CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES

1. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

59. ERİK MACUNU ÜRETİMİ VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

60. GELENEKSEL BİR İÇECEĞİMİZ AHLAT TURŞUSU VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

62. ÇANAKKALE İLİNDE SATILAN TAHİN HELVALARININ KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

5. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.273-275, (Özet Bildiri)

64. GELENEKSEL BAYRAMİÇ TAHİN HELVASI

BAYRAMİÇ SEMPOZYUMU, Türkiye, 3 - 05 Ağustos 2007, (Tam Metin Bildiri)

66. EZİNE PEYNİRİNİN ÜRE PAGE YÖNTEMİ İLE KAZEİN FRAKSİYONLARİNİN BELİRLENMESİ

III.ULUSAL ANALİTİK KİMYA KONGRESİ, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2006, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Cold pressed grapefruit (Citrus paradisi L.) oil. (Chapter 45)

Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Elsevier, Academic Press, London, ss.497-514, 2020

2. Cold pressed grapefruit(Citrus paradisi L.) oil

Cold Pressed Oils Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramad, Editör, Elsevier, Academic Press, Oxford, ss.497-513, 2020

3. Engineering of Milk-Based Beverages: Current Status, Developments, and Consumer Trends

Milk-Based Beverages, Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Illinois, ss.1-37, 2019
Metrikler

Yayın

113

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

24

Atıf (Scopus)

255

H-İndeks (Scopus)

9

Proje

12

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları