Uşak Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMA...
KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER
Atıf İçin Kopyala
GÜNEŞER O.
,
YÜCEER Y.
ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010
Yayın Türü:
Bildiri
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Uşak Üniversitesi Adresli:
Hayır