O. GÜNEŞER And Y. YÜCEER, "KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER," ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ , Turkey, 2010
GÜNEŞER, O. And YÜCEER, Y. 2010. KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER. ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ , (Turkey).
GÜNEŞER, O., & YÜCEER, Y., (2010). KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER . ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ, Turkey
GÜNEŞER, ONUR, And YONCA YÜCEER. "KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER," ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ, Turkey, 2010
GÜNEŞER, ONUR And YÜCEER, YONCA. "KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER." ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ , Turkey, 2010
GÜNEŞER, O. And YÜCEER, Y. (2010) . "KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER." ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ONUR GÜNEŞER And author={YONCA YÜCEER}, title={KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER}, congress name={ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2010}}