Yayınlar & Eserler

Makaleler 12
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 43

3. Yağ Teknolojisinde Sürdürülebilirliği Sağlamak için Alternatif Bir Yağ: Tavuk Yağı

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.112-113, (Özet Bildiri)

7. PREBİYOTİK PİLİÇ NUGGETLARIN DEPOLAMA SÜRESİNCE PH VE OKSİDATİF DEĞİŞİMLERİNİN İNCELENMESİ

9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Kayseri, Türkiye, 04 Kasım 2021, cilt.1, ss.136-137, (Özet Bildiri)

11. Effect of α-tocopherol, rosemary extract and their combination on lipid and protein oxidation in beef sausages

61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021, Zlatibor, Sırbistan, 26 - 29 Eylül 2021, cilt.854, (Tam Metin Bildiri) identifier

12. Use of linseed and coconut flours in chicken patties as gluten free extenders

61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021, Zlatibor, Sırbistan, 26 - 29 Eylül 2021, cilt.854, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License identifier

13. Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi

7th International Congress on Engineering, Architecture and Design, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)

17. In Vitro Et: Neden ve Nasıl?

4. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

19. Collaborative effect of fat reduction and α-tocopherol incorporation on oxidative stability in beef sausages

60th International Meat Industry Conference, MEATCON 2019, Mt. Kopaonik, Sırbistan, 22 - 25 Eylül 2019, cilt.333, (Tam Metin Bildiri) identifier

20. THE EFFECT OFREPLACING BEEF FAT WITH OLIVE OIL AND PRODUCTION METHODS ONOXIDATIVE CHANGES IN FERMENTED SAUSAGE (SUCUK)

1st International Conference of Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi-Sad, Sırbistan, 10 - 11 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

22. Using Double Emulsions to Improve Quality Characteristics of Beef Sausage

65th International Congress of Meat Science and Technology, Berlin, Almanya, 4 - 09 Ağustos 2019, (Tam Metin Bildiri)

23. Oxygen Absorbers: Their Role In Meat Products

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyon, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

24. Changes in Quality Characteristics of Heat – Treated Beef Sucuk by Using Olive Oil as Fat Replacer

4th  International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, 20 - 22 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

25. Rosemary and Its Uses in Meat Industry

4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, 2 - 04 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

26. Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products

4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, 2 - 04 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

31. Biochemistry of Warm-Over Flavour in Muscle Foods

ınternational Congress on Engineeringand Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

32. Comparision of Lipid Oxidation Levels of Different Weighted Döner During Cooking

1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

33. Lipid Oxidation and Temperature Changes in Döner During Cooking

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

35. Oxidative properties of sucuk produced with olive oil during fermentation and ripening

63rd International Congress of Meat Science and Technology- ICoMST 2017, Cork, İrlanda, 13 - 18 Ağustos 2017, ss.144-145, (Tam Metin Bildiri)

36. The Effect of Dried Plum Puree on Some Quality Parameters of Model System Meat Emulsions

International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

55

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

11

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

229

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

22

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

10

Proje

2

Açık Erişim

7