Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (5)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 46

3. OLEOJELLER: DERİN YAĞDA KIZARTMA ORTAMI OLARAK ALTERNATİF YAPILAR

4. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, cilt.1, ss.13-17, (Tam Metin Bildiri)

5. IMPROVED POLYESTER FABRICS TREATED WITH MICROCAPSULES CONTAINING CITRUS AURANTIUM ESSENTIAL OIL

V-INTERNATIONAL EUROPEAN CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENTIFIC RESEARCH January 28-29, 2022 Valencia, Spain, valancia, İspanya, 28 Ocak 2022, ss.243-244, (Özet Bildiri)

6. Populer Beslenme Trendleri: Vejetaryenizm ve Veganizm

7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2021, cilt.1, ss.717-726, (Tam Metin Bildiri)

7. Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi

7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2021, cilt.1, ss.726-736, (Tam Metin Bildiri)

8. DEĞERLİ NUTRİENTLERİN POPÜLER KAYNAKLARI YENİ NESİL TAHILLAR

I. International Science and Innovation Congress (INSI 2019), Denizli, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2019, ss.133-138, (Tam Metin Bildiri)

9. Farklı Gıda Zincirlerinde Taklit Ve Tağşiş Riskleri

I. International Science and Innovation Congress (INSI 2019), Denizli, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2019, cilt.1, ss.139-144, (Tam Metin Bildiri)

10. Emulsion Systems and Their Roles in Food Applications

II. International Scientific and Vocational Studies Congress – Engineering and Natural Sciences (BILMES ENGINEERING 2018), Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)

11. A Valuable Aromatic Plant Mahaleb (Prunus mahaleb): Functional Components and Therapeutic Potentials

II. International Scientific and Vocational Studies Congress – Engineering and Natural Sciences (BILMES ENGINEERING 2018), Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)

12. Cereal and Legumes Protein Hydrolysates and Their Functional Properties.

International Congress on Engineering and Life Science, Ankara, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.757, (Özet Bildiri)

13. A Green Chemistry Technique: Solvent Free Microwave Extraction of Bioactive Compounds in Food

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.498, (Özet Bildiri)

14. Industrial Importance of the AmorphousSilica Obtained from Agro Waste-Based Materials

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1211, (Özet Bildiri)

15. Corn Silk: A Corn Processing Waste in Therapeutic Purposes.

International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

16. Occupational Health and Safety Applications in Food Industry.

International Advanced Researches and Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

18. Dıospyros Lotus (Kara Hurma) Meyvesinin Gıda ve İlaç Endüstrisinde Kullanımının Değerlendirilmesi

V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 25 Mayıs 2017 - 25 Ekim 2022, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

20. Edible Insects: Nutritional Advantages and Risk Assesment.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.34, (Özet Bildiri)

21. Recent Perspectives on 3-MCPD and 1,3-DCP Levels in Various Food Groups.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1109, (Özet Bildiri)

22. Narenciye Çekirdeklerinden Soğuk Pres Yağ Üretimi

YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.1, (Özet Bildiri)

24. Biyoaktif Bileşenlerin Gıda Atıklarından Ekstraksiyonunda Modern Tekniklerin Kullanımı

Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

26. Biyoaktif Bileşenlerin Doğal Kaynakları Gıda Endüstrisi Atık ve Yan Ürünleri

Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.102, (Özet Bildiri)

27. Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri

Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.219, (Özet Bildiri)

29. Characterization of Sunflower Oil Oleogels Prepared with Beeswax and Sunflower Wax

International Sunflower Oil Quality Symposium, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1096, (Özet Bildiri)

30. Frying Performance of High Oleic Sunflower Oils

International Sunflower Oil Quality Symposium, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1100, (Özet Bildiri)

31. İşleme Atığı Olarak Açığa Çıkan Narenciye Çekirdeklerinin Soğuk Pres Yağ Üretiminde Değerlendirilmesi

YABITED – II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.119, (Özet Bildiri)

32. Kapya Biber Tohumu Unlarının Bileşimi Ve Fonksiyonel Özellikleri

YABITED - II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.123, (Özet Bildiri)

33. The Role of Nanoemulsions in Functional New Food Products Development

11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future", Antalya, Türkiye, 27 - 30 Kasım 2013, (Özet Bildiri)

34. Solid Lipid Nanoparticles SLNS A New Tool To Transport Of Bioactive Compounds

11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

35. Cevizin Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkisi

İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, ss.133-139, (Tam Metin Bildiri)

36. Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi

II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir, İzmir, Türkiye, 30 - 31 Mayıs 2013, (Tam Metin Bildiri)

37. Yeşil Çay Yaprağı Ekstraktının Yer Fıstığı Yağının Kızartma Kalitesi Üzerine Etkisi

YABITED - I. Bitkisel Yağ Kongresİ, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

38. Determination of the Physico Chemical Properties Bitterness Value and NIR Spectra of Virgin Olive Oils Obtained from Different Sites within Different Oil Production Systems

4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

39. Effects of Oryzanol Extract on Frying Quality of The Peanut Oil

4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.61, (Özet Bildiri)

40. The effects of enrichment with olive and hazelnut leaf and hazelnut green leafy cover extracts on frying oils

International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, cilt.1, ss.56, (Özet Bildiri)

41. The quality and stability of frying oils enriched with phytostanol ester mixtures

International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, cilt.2, ss.195, (Özet Bildiri)

42. Geleneksel Şurup ve Şerbetlerimizin Fonksiyonel Gıda Potansiyelleri

The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1009-1010, (Tam Metin Bildiri)

43. Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri

the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1011-1013, (Tam Metin Bildiri)

44. Ev Yapımı Geleneksel Kırmızı Pancar Turşusu ve Bazı Özellikleri

The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.587-589, (Tam Metin Bildiri)

45. Çam Fıstığının Özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.450-454, (Tam Metin Bildiri)

46. Ceviz Yağı ve Bileşimi

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.764-768, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Valorization of Date Palm (Phoenix dactylifera) Wastes and By-Products

Mediterranean Fruits Bio-wastes: Chemistry, Functionality and Technological Applications, Mohamed Fawzy Ramadan and Mohamed A. Farag, Editör, Springer, ss.391-402, 2022

2. Cold pressed orange (Citrus cinensis L.) oil. (Chapter 12)

Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Elsevier, Academic Press, London, ss.129-147, 2020

3. Cold pressed grapefruit (Citrus paradisi L.) oil. (Chapter 45)

Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Elsevier, Academic Press, London, ss.497-514, 2020

4. Cold pressed grapefruit(Citrus paradisi L.) oil

Cold Pressed Oils Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramad, Editör, Elsevier, Academic Press, Oxford, ss.497-513, 2020

5. Engineering of Milk-Based Beverages: Current Status, Developments, and Consumer Trends

Milk-Based Beverages, Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Illinois, ss.1-37, 2019
Metrikler

Yayın

67

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

6

Atıf (Scopus)

51

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

6

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları