Makaleler
15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (5)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
10. Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.24-36, 2019 (Hakemli Dergi)
11. Comparison Of The Virgin Olive Oils Obtained From Different Points Of Common Oil Production Systems
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.38, sa.2, ss.79-85, 2013 (TRDizin)
12. Soğuk pres yağlarının üretimi ve fonksiyonel özellikleri
HASAD GIDA
, cilt.314, sa.27, ss.26-31, 2011 (Hakemli Dergi)
13. Nano Emülsiyonlar Gıda endüstrisinde önemi ve kullanımı
HASAD GIDA
, 2011 (Hakemli Dergi)
14. Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants
Gıda Teknolojisi Derneği
, cilt.36, sa.3, ss.121-127, 2011 (TRDizin)
15. Unutulmuş bir şifa kaynağımız geleneksel şurup ve şerbetlerimiz
DÜNYA GIDA
, cilt.9, ss.28-31, 2010 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
46
12. Cereal and Legumes Protein Hydrolysates and Their Functional Properties.
International Congress on Engineering and Life Science, Ankara, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.757, (Özet Bildiri)
13. A Green Chemistry Technique: Solvent Free Microwave Extraction of Bioactive Compounds in Food
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.498, (Özet Bildiri)
14. Industrial Importance of the AmorphousSilica Obtained from Agro Waste-Based Materials
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1211, (Özet Bildiri)
15. Corn Silk: A Corn Processing Waste in Therapeutic Purposes.
International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
16. Occupational Health and Safety Applications in Food Industry.
International Advanced Researches and Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
17. İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, cilt.1, (Özet Bildiri)
18. Dıospyros Lotus (Kara Hurma) Meyvesinin Gıda ve İlaç Endüstrisinde Kullanımının Değerlendirilmesi
V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 25 Mayıs 2017 - 25 Ekim 2022, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
19. Limon, Portakal ve Greyfurt Çekirdeği Soğuk Pres Fonksiyonel Yağlarının Endüstriyel Boyutta Üretilmesi ve Değerlendirilmesi
V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 25 Mayıs 2017, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
22. Narenciye Çekirdeklerinden Soğuk Pres Yağ Üretimi
YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.1, (Özet Bildiri)
23. Greyfurt Çekirdek Yağlarından Acılığın Gideriminde Doğal ve Sentetik Adsorbanların Etkinliğinin Araştırılması
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.1, (Özet Bildiri)
24. Biyoaktif Bileşenlerin Gıda Atıklarından Ekstraksiyonunda Modern Tekniklerin Kullanımı
Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
25. Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi
Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
26. Biyoaktif Bileşenlerin Doğal Kaynakları Gıda Endüstrisi Atık ve Yan Ürünleri
Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.102, (Özet Bildiri)
27. Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri
Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.219, (Özet Bildiri)
28. Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
29. Characterization of Sunflower Oil Oleogels Prepared with Beeswax and Sunflower Wax
International Sunflower Oil Quality Symposium, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1096, (Özet Bildiri)
30. Frying Performance of High Oleic Sunflower Oils
International Sunflower Oil Quality Symposium, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1100, (Özet Bildiri)
31. İşleme Atığı Olarak Açığa Çıkan Narenciye Çekirdeklerinin Soğuk Pres Yağ Üretiminde Değerlendirilmesi
YABITED – II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.119, (Özet Bildiri)
32. Kapya Biber Tohumu Unlarının Bileşimi Ve Fonksiyonel Özellikleri
YABITED - II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.123, (Özet Bildiri)
33. The Role of Nanoemulsions in Functional New Food Products Development
11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future", Antalya, Türkiye, 27 - 30 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
34. Solid Lipid Nanoparticles SLNS A New Tool To Transport Of Bioactive Compounds
11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
35. Cevizin Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, ss.133-139, (Tam Metin Bildiri)
36. Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi
II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir, İzmir, Türkiye, 30 - 31 Mayıs 2013, (Tam Metin Bildiri)
37. Yeşil Çay Yaprağı Ekstraktının Yer Fıstığı Yağının Kızartma Kalitesi Üzerine Etkisi
YABITED - I. Bitkisel Yağ Kongresİ, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
38. Determination of the Physico Chemical Properties Bitterness Value and NIR Spectra of Virgin Olive Oils Obtained from Different Sites within Different Oil Production Systems
4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
39. Effects of Oryzanol Extract on Frying Quality of The Peanut Oil
4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.61, (Özet Bildiri)
40. The effects of enrichment with olive and hazelnut leaf and hazelnut green leafy cover extracts on frying oils
International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, cilt.1, ss.56, (Özet Bildiri)
41. The quality and stability of frying oils enriched with phytostanol ester mixtures
International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, cilt.2, ss.195, (Özet Bildiri)
42. Geleneksel Şurup ve Şerbetlerimizin Fonksiyonel Gıda Potansiyelleri
The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1009-1010, (Tam Metin Bildiri)
43. Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri
the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1011-1013, (Tam Metin Bildiri)
44. Ev Yapımı Geleneksel Kırmızı Pancar Turşusu ve Bazı Özellikleri
The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.587-589, (Tam Metin Bildiri)
45. Çam Fıstığının Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.450-454, (Tam Metin Bildiri)
46. Ceviz Yağı ve Bileşimi
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.764-768, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
5