SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Assessment of Quality and Aroma Characteristics of Kefir Produced by Using Grain and Lyophilized Culture
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
, cilt.7, sa.3, ss.343-357, 2021 (Hakemli Dergi)
Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.24-36, 2019 (Hakemli Dergi)
Comparison Of The Virgin Olive Oils Obtained From Different Points Of Common Oil Production Systems
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.38, sa.2, ss.79-85, 2013 (Hakemli Dergi)
Nano Emülsiyonlar Gıda endüstrisinde önemi ve kullanımı
HASAD GIDA
, 2011 (Hakemli Dergi)
Soğuk pres yağlarının üretimi ve fonksiyonel özellikleri
HASAD GIDA
, cilt.314, sa.27, ss.26-31, 2011 (Hakemli Dergi)
Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants
Gıda Teknolojisi Derneği
, cilt.36, sa.3, ss.121-127, 2011 (Hakemli Dergi)
Unutulmuş bir şifa kaynağımız geleneksel şurup ve şerbetlerimiz
DÜNYA GIDA
, cilt.9, ss.28-31, 2010 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Cereal and Legumes Protein Hydrolysates and Their Functional Properties.
International Congress on Engineering and Life Science, Ankara, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.757
Industrial Importance of the AmorphousSilica Obtained from Agro Waste-Based Materials
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1211
A Green Chemistry Technique: Solvent Free Microwave Extraction of Bioactive Compounds in Food
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.498
Corn Silk: A Corn Processing Waste in Therapeutic Purposes.
International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017
Occupational Health and Safety Applications in Food Industry.
International Advanced Researches and Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017
İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, cilt.1
Limon, Portakal ve Greyfurt Çekirdeği Soğuk Pres Fonksiyonel Yağlarının Endüstriyel Boyutta Üretilmesi ve Değerlendirilmesi
V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 25 Mayıs 2017, cilt.1
Dıospyros Lotus (Kara Hurma) Meyvesinin Gıda ve İlaç Endüstrisinde Kullanımının Değerlendirilmesi
V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 25 Mayıs 2017 - 25 Ekim 2022, cilt.1
Narenciye Çekirdeklerinden Soğuk Pres Yağ Üretimi
YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.1
Greyfurt Çekirdek Yağlarından Acılığın Gideriminde Doğal ve Sentetik Adsorbanların Etkinliğinin Araştırılması
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.1
Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri
Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.219
Biyoaktif Bileşenlerin Doğal Kaynakları Gıda Endüstrisi Atık ve Yan Ürünleri
Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.102
Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi
Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016
Biyoaktif Bileşenlerin Gıda Atıklarından Ekstraksiyonunda Modern Tekniklerin Kullanımı
Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016
Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Frying Performance of High Oleic Sunflower Oils
International Sunflower Oil Quality Symposium, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1100
Characterization of Sunflower Oil Oleogels Prepared with Beeswax and Sunflower Wax
International Sunflower Oil Quality Symposium, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1096
İşleme Atığı Olarak Açığa Çıkan Narenciye Çekirdeklerinin Soğuk Pres Yağ Üretiminde Değerlendirilmesi
YABITED – II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.119
Kapya Biber Tohumu Unlarının Bileşimi Ve Fonksiyonel Özellikleri
YABITED - II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.123
The Role of Nanoemulsions in Functional New Food Products Development
11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future", Antalya, Türkiye, 27 - 30 Kasım 2013
Solid Lipid Nanoparticles SLNS A New Tool To Transport Of Bioactive Compounds
11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013
Cevizin Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, ss.133-139
Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi
II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir, İzmir, Türkiye, 30 - 31 Mayıs 2013
Yeşil Çay Yaprağı Ekstraktının Yer Fıstığı Yağının Kızartma Kalitesi Üzerine Etkisi
YABITED - I. Bitkisel Yağ Kongresİ, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012
Determination of the Physico Chemical Properties Bitterness Value and NIR Spectra of Virgin Olive Oils Obtained from Different Sites within Different Oil Production Systems
4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011
Effects of Oryzanol Extract on Frying Quality of The Peanut Oil
4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.61
The quality and stability of frying oils enriched with phytostanol ester mixtures
International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, cilt.2, ss.195
The effects of enrichment with olive and hazelnut leaf and hazelnut green leafy cover extracts on frying oils
International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, cilt.1, ss.56
Geleneksel Şurup ve Şerbetlerimizin Fonksiyonel Gıda Potansiyelleri
The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1009-1010
Ev Yapımı Geleneksel Kırmızı Pancar Turşusu ve Bazı Özellikleri
The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.587-589
Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri
the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1011-1013
Ceviz Yağı ve Bileşimi
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.764-768
Çam Fıstığının Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.450-454