Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Türkiye’de Kadın Turistlere Yönelik Saldırıların Incelenmesi

3rdInternational Congress of Human Studies, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, cilt.1, ss.342-358

Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri

1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, cilt.1, ss.135-136

Sustainability Within The Context of Gastronomy Tourism: The Case of Ebem Köftesi

1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.214-2015

Comparison of Expectations and Satisfaction of Vocational Students from Training Model

1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.226

The attitudes of instructors towards innovation in gastronomy education: The example of Turkey

XIV. European Conference on Social and Behavioral Sciences, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.164

Suggestions for The Curriculum Plan of Tourism and Hotel Management Program at Associate Degree Level

3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research (ICTTR), Roma, İtalya, 27 - 29 Nisan 2017, ss.56

Investigation of Kitchen Managers’ Motivational Tools Used In Their Managerial Activities and Leadership Style

3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research (ICTTR), Roma, İtalya, 27 - 29 Nisan 2017, ss.44

Investigation for Ethical Attitudes of Travel Agencies That Use Web Based Marketing

2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016

The Impact of Wi Fi Internet Connection to The Customer Satisfaction in Accommodation Establishments A 5 Star Hotel Business Case

2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.22

Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Eğitim Aldıkları Bölümü Tercih Etme Nedenlerinin İncelenmesi Banaz Meslek Yüksekokulu Örneği

4. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 21 Mayıs - 23 Temmuz 2015, cilt.1, ss.210-220

Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin 3 1 Eğitim Modelinden Beklentilerinin İncelenmesi Banaz MYO Örneği

ERPA International Congresses on Education 2015, Atina, Yunanistan, 4 - 07 Haziran 2015, ss.42

An Evaluation of Thematic Hotels Web Sites in Turkey

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 29 Mart 2014, ss.497-506

A Study To Evaluate Thematic Hotels Web Sites in Turkey

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), 27 - 30 Mart 2014

Canyon Tourism within the Scope of Alternative Tourism

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 30 Mart 2014, ss.429-440

Kırsal Alandaki Turizm Eğitim Kurumlarının Endüstriyel Kuruluşlar Açısından Değerlendirilmesi

V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 27 - 30 Mayıs 2010, cilt.0, ss.426-441

Kitap & Kitap Bölümleri

İzmir Boyozu

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Arman Adem; Çetinkaya Cihan; Kurnaz Alper, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.445-456, 2023

Hikayesi Olan Uşak Yemekleri

Kurtuluşun 100. Yılında Uşak, Sarısaman, Sadık; Ceylan, Sabri, Editör, Palet Yayınları, Konya, ss.177-180, 2023

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

Gastronomide Bibliyometrik Araştırmalar, Arman, Adem; Erdem, Özkan, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.139-156, 2022

Ön lisans Seviyesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Eğitimi Alan Öğrenciler Açısından Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi

Sosyal Bilimlerde Akademik Araştırma ve Derlemeler 2.Cilt, Sönmez Sinan, Yıldırım Mücahit, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.183-192, 2021

Turistler Açısından Mobil Uygulamalar Aracılığıyla Pazarlama Yapan Turizm İşletmelerinin Etik Davranışlarının İncelenmesi

Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler-III, Çatalcalı Ceylan Ayşe, Sunal Gözde, Editör, Gece Kitaplığı, ss.40-48, 2021

Reflections Of Covid-19 Pandemic Process On Tourism Studies

The Evaluations and Researches in Social Sciences and Humanities, Sarioglan Mehmet, Sansar Fatih, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.40-48, 2021

Turizm Eğitimi Alan Ön Lisans Öğrencilerinin Hizmet Kalitesi Algısının Belirlenmesi: Banaz MYO Örneği

Sosyal Bilimler Alanında Akademik Araştırmalar, Dursun BALKAN, Editör, Duvar Yayınları, Ankara, ss.375-392, 2020

As A New Phenomenon: Digital Cuisine Culture

Current Studies in Social Science, Aliye AKIN, Editör, Iksad Publications, Ankara, ss.33-52, 2020

Anadolu Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Mısır Unu Bazlı Yemek Örnekleri

Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Küçüktığlı Mücahit Sami, Seçim Yılmaz, Adabalı Mesut Murat, Yılmaz Mustafa, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.1-20, 2020

Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması

Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II, Nural İMİK TANYILDIZI, Yelda DURGUN ŞAHİN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.135-146, 2020

Meslek Seçimi Açısından Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokullarının Tercih Nedenleri İzmir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Örneği

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt 2, Erdem Sarıkaya, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.377-390, 2020

The attitudes of instructors towards innovation ingastronomy education: The example of Turkey

Research on Education, Arslan Hasan, Duse Carmen Sonia, Icbay Mehmet Ali, Editör, E-BWN, Bialystok, ss.300-307, 2017

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

63

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

8

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

53

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

15

H-İndeks (TrDizin)

2

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları