Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gecekondu Turizmi Üzerine Sistematik Bir Derleme
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY TOURISM RESEARCH
, cilt.5, sa.2, ss.182-190, 2021 (Hakemli Dergi)
Turistler Açısından Sürdürülebilir Bir Destinasyondan Beklentilerin Belirlenmesi
Ankara Haci Bayram Veli Universitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.18-51, 2020 (Hakemli Dergi)
Hava Sporları Açısından Uşak Destinasyonunun Sürdürülebilirliğinin ve Pazarlama Potansiyelinin GZFT Analizi Aracılığı İle Değerlendirilmesi
Türkiye Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.24, sa.3, ss.690-707, 2019 (Hakemli Dergi)
Investigation of Academic Staff in Gastronomy in Terms of Their Satisfaction Level and Adverse Experience
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.4, ss.644-661, 2018 (Hakemli Dergi)
Web Tabanlı Pazarlama Yapan Seyahat Acentalarının Pazarlama Faaliyetlerinin Etik Açıdan Değerlendirilmesi
İstanbul Journal of Social Sciences
, sa.15, ss.1-24, 2017 (Hakemli Dergi)
Turizm Kümelenmesi Uşak İli Turizm Kümelenme Potansiyeli
Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.187-200, 2016 (Hakemli Dergi)
Spor Pazarlaması Açısından Futbol Kulüplerine Taraftar Olma Nedenleri
Turizm ve Araştırma Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.33-44, 2014 (Hakemli Dergi)
Ön Lisans Seviyesinde Aşçilik Eğitimini Tercih Etme Nedenlerinin Değerlendirilmesi
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.0, sa.41, ss.1-6, 2014 (Hakemli Dergi)
Alternatif Turizm Kapsamında Uşak Ulubey Kanyonu nun SWOT Analizi
ULUSLARARASI HAKEMLİ AKADEMİK VE BEŞERİ BİLİMLER DERGİSİ
, cilt.3, sa.7, ss.1-14, 2014 (Hakemli Dergi)
Alternatif Turizm Kapsaminda Uşak Ulubey Kanyonu’nun Swot Analizi
ULUSLARARASI HAKEMLİ AKADEMİK VE BEŞERİ BİLİMLER DERGİSİ
, cilt.3, sa.7, ss.1-14, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri
1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, cilt.1, ss.135-136
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarının Gastronomi Turizmine Bir Değer Olarak Kazandırılması: Karıkoca Aşı (Garıgoca Aşı) Örneği ve Reçete Uygulaması
5th International Scientific Research E-Congress (IBAD - 2020), Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.37
The attitudes of instructors towards innovation in gastronomy education: The example of Turkey
XIV. European Conference on Social and Behavioral Sciences, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.164
Investigation for Ethical Attitudes of Travel Agencies That Use Web Based Marketing
2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin 3 1 Eğitim Modelinden Beklentilerinin İncelenmesi Banaz MYO Örneği
ERPA International Congresses on Education 2015, Atina, Yunanistan, 4 - 07 Haziran 2015, ss.42
Investigation of Curriculum of Associate Level in Tourism and Hospitality Programs: Turkey Case Study
ERPA International Congresses on Education 2015, 04 Haziran 2015, ss.21
An Evaluation of Thematic Hotels Web Sites in Turkey
Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 29 Mart 2014, ss.497-506
A Study To Evaluate Thematic Hotels Web Sites in Turkey
Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), 27 - 30 Mart 2014
Canyon Tourism within the Scope of Alternative Tourism
Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 30 Mart 2014, ss.429-440
Kitap & Kitap Bölümleri
İzmir Boyozu
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Arman Adem; Çetinkaya Cihan; Kurnaz Alper, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.445-456, 2023
Hikayesi Olan Uşak Yemekleri
Kurtuluşun 100. Yılında Uşak, Sarısaman, Sadık; Ceylan, Sabri, Editör, Palet Yayınları, Konya, ss.177-180, 2023
Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması
Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II, Nural İMİK TANYILDIZI, Yelda DURGUN ŞAHİN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.135-146, 2020
Meslek Seçimi Açısından Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokullarının Tercih Nedenleri İzmir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Örneği
Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt 2, Erdem Sarıkaya, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.377-390, 2020
Ansiklopedide Bölümler
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt 1
Detay Yayıncılık, ss., 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt 6
Detay Yayıncılık, ss., 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt 5
Detay Yayıncılık, ss., 2022
Gastronomi Sözlüğü
Detay Yayıncılık, ss.44-44, 2020