Yayınlar & Eserler

Makaleler 28
Tümü (28)
Scopus (1)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (14)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 20

1. Investigation of Tourism Education Staff in Terms of Resistance to Change During the Pandemic Process

Conference on Managing Tourism Across Continents, 01 Nisan 2021, ss.154-156, (Özet Bildiri)

2. Türkiye’de Kadın Turistlere Yönelik Saldırıların Incelenmesi

3rdInternational Congress of Human Studies, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, cilt.1, ss.342-358, (Tam Metin Bildiri)

3. Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri

1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, cilt.1, ss.135-136, (Özet Bildiri)

5. Air Sports Tourist Expectations From A Sustainable Destination: Exploratory And Confirmatory Factor Analysis

29 Ekim Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2019, ss.462-476, (Tam Metin Bildiri)

6. Sustainability Within The Context of Gastronomy Tourism: The Case of Ebem Köftesi

1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.214-2015, (Özet Bildiri)

7. Comparison of Expectations and Satisfaction of Vocational Students from Training Model

1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.226, (Özet Bildiri)

8. The attitudes of instructors towards innovation in gastronomy education: The example of Turkey

XIV. European Conference on Social and Behavioral Sciences, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.164, (Özet Bildiri)

9. Suggestions for The Curriculum Plan of Tourism and Hotel Management Program at Associate Degree Level

3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research (ICTTR), Roma, İtalya, 27 - 29 Nisan 2017, ss.56, (Özet Bildiri)

10. Investigation of Kitchen Managers’ Motivational Tools Used In Their Managerial Activities and Leadership Style

3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research (ICTTR), Roma, İtalya, 27 - 29 Nisan 2017, ss.44, (Özet Bildiri)

11. Investigation for Ethical Attitudes of Travel Agencies That Use Web Based Marketing

2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

12. The Impact of Wi Fi Internet Connection to The Customer Satisfaction in Accommodation Establishments A 5 Star Hotel Business Case

2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.22, (Özet Bildiri)

13. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Eğitim Aldıkları Bölümü Tercih Etme Nedenlerinin İncelenmesi Banaz Meslek Yüksekokulu Örneği

4. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 21 Mayıs - 23 Temmuz 2015, cilt.1, ss.210-220, (Tam Metin Bildiri)

15. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin 3 1 Eğitim Modelinden Beklentilerinin İncelenmesi Banaz MYO Örneği

ERPA International Congresses on Education 2015, Atina, Yunanistan, 4 - 07 Haziran 2015, ss.42, (Özet Bildiri)

16. An Evaluation of Thematic Hotels Web Sites in Turkey

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 29 Mart 2014, ss.497-506, (Tam Metin Bildiri)

17. A Study To Evaluate Thematic Hotels Web Sites in Turkey

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), 27 - 30 Mart 2014, (Tam Metin Bildiri)

18. Canyon Tourism within the Scope of Alternative Tourism

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 30 Mart 2014, ss.429-440, (Tam Metin Bildiri)

19. Kırsal Alandaki Turizm Eğitim Kurumlarının Endüstriyel Kuruluşlar Açısından Değerlendirilmesi

V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 27 - 30 Mayıs 2010, cilt.0, ss.426-441, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 14

2. Günümüzde Tüketici Tüketici Eğilimlerine Yönelik Restoran İşletmeleri Konseptleri

Sosyal Bilimlerde Teorik ve Ampirik Araştırmalar-III, ÇİLAN AKIN ALİYE, AKIN ADNAN, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.121-147, 2024

3. Hikayesi Olan Uşak Yemekleri

Kurtuluşun 100. Yılında Uşak, Sarısaman, Sadık; Ceylan, Sabri, Editör, Palet Yayınları, Konya, ss.177-180, 2023

4. İzmir Boyozu

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Arman Adem; Çetinkaya Cihan; Kurnaz Alper, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.445-456, 2023

5. Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

Gastronomide Bibliyometrik Araştırmalar, Arman, Adem; Erdem, Özkan, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.139-156, 2022

6. Ön lisans Seviyesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Eğitimi Alan Öğrenciler Açısından Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi

Sosyal Bilimlerde Akademik Araştırma ve Derlemeler 2.Cilt, Sönmez Sinan, Yıldırım Mücahit, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.183-192, 2021

7. Turistler Açısından Mobil Uygulamalar Aracılığıyla Pazarlama Yapan Turizm İşletmelerinin Etik Davranışlarının İncelenmesi

Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler-III, Çatalcalı Ceylan Ayşe, Sunal Gözde, Editör, Gece Kitaplığı, ss.40-48, 2021

8. Reflections Of Covid-19 Pandemic Process On Tourism Studies

The Evaluations and Researches in Social Sciences and Humanities, Sarioglan Mehmet, Sansar Fatih, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.40-48, 2021

9. Turizm Eğitimi Alan Ön Lisans Öğrencilerinin Hizmet Kalitesi Algısının Belirlenmesi: Banaz MYO Örneği

Sosyal Bilimler Alanında Akademik Araştırmalar, Dursun BALKAN, Editör, Duvar Yayınları, Ankara, ss.375-392, 2020

10. As A New Phenomenon: Digital Cuisine Culture

Current Studies in Social Science, Aliye AKIN, Editör, Iksad Publications, Ankara, ss.33-52, 2020

11. Anadolu Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Mısır Unu Bazlı Yemek Örnekleri

Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Küçüktığlı Mücahit Sami, Seçim Yılmaz, Adabalı Mesut Murat, Yılmaz Mustafa, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.1-20, 2020

12. Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması

Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II, Nural İMİK TANYILDIZI, Yelda DURGUN ŞAHİN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.135-146, 2020

13. Meslek Seçimi Açısından Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokullarının Tercih Nedenleri İzmir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Örneği

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt 2, Erdem Sarıkaya, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.377-390, 2020

14. The attitudes of instructors towards innovation ingastronomy education: The example of Turkey

Research on Education, Arslan Hasan, Duse Carmen Sonia, Icbay Mehmet Ali, Editör, E-BWN, Bialystok, ss.300-307, 2017
Ansiklopedide Bölümler 4
Metrikler

Yayın

66

Yayın (Scopus)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

8

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

236

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

20

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

53

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları