Akademik Ünvanlar
5
-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Uşak Üniversitesi, EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU, Gıda İşleme
-
2021 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi
Uşak Üniversitesi, EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU, Gıda İşleme
-
2018 - 2019 Dr. Öğr. Üyesi
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Sanat Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2011 - 2018 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
-
2010 - 2011 Araştırma Görevlisi
Bayburt Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
2
-
2022 - Devam Ediyor Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Uşak Üniversitesi
-
2018 - 2019 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi
Verdiği Dersler
26
-
Yüksek Lisans
Gastronomide Duyusal Analiz
Hazır Yemek Teknolojisi
-
Lisans
Fermented Food Products
Culinary Calculations
Culinary Operations
Statistic
Nutrition Science
Introduction to Gastronomy and Culinary Arts
Food and Beverage Management
Foods for Special Groups
Sensory Analysis and Laboratory Techniques
Food Hygiene
Industrial Kitchen Design
Graduation Project
-
Ön Lisans
Gıdalarda Temel İşlemler I
Tahıl Teknolojisi
Gıda Endüstri Makineleri
Temel Matematik
Gıdalarda Temel İşlemler II
Matematik
Seminer
Hijyen ve Sanitasyon
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Genel Matematik
Beslenme
Ticari Matematik
Yönetilen Tezler
2
-
Buğday rüşeyminin protein içeriği arttırılmış tarhana üretiminde kulanım olanaklarının araştırılması
GÜLŞAH Ç. K. (Danışman)
N.ÖZÇIRA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı tahıl ve baklagil unlarının glutensiz tarhana üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
GÜLŞAH Ç. K. (Danışman)
S.LUBABE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019