Academic Positions
5
-
2023 - Continues Associate Professor
Usak University, EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU, Gıda İşleme
-
2021 - 2023 Assistant Professor
Usak University, EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU, Gıda İşleme
-
2018 - 2019 Assistant Professor
Alanya Hamdullah Emin Pasa University, Sanat Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2011 - 2018 Research Assistant
Ege University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
-
2010 - 2011 Research Assistant
Bayburt University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Managerial Experience
2
-
2022 - Continues University Executive Board Member
Usak University
-
2018 - 2019 Erasmus Program Institutional Coordinator
Alanya Hamdullah Emin Pasa University
Courses
26
-
Postgraduate
Gastronomide Duyusal Analiz
Hazır Yemek Teknolojisi
-
Undergraduate
Fermented Food Products
Culinary Calculations
Culinary Operations
Statistic
Nutrition Science
Introduction to Gastronomy and Culinary Arts
Food and Beverage Management
Foods for Special Groups
Sensory Analysis and Laboratory Techniques
Food Hygiene
Industrial Kitchen Design
Graduation Project
-
Associate Degree
Gıdalarda Temel İşlemler I
Tahıl Teknolojisi
Gıda Endüstri Makineleri
Temel Matematik
Gıdalarda Temel İşlemler II
Matematik
Seminer
Hijyen ve Sanitasyon
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Genel Matematik
Beslenme
Ticari Matematik
Supervised Theses
2
-
Buğday rüşeyminin protein içeriği arttırılmış tarhana üretiminde kulanım olanaklarının araştırılması
GÜLŞAH Ç. K. (Advisor)
N.ÖZÇIRA(Student), Postgraduate, 2019 -
Farklı tahıl ve baklagil unlarının glutensiz tarhana üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
GÜLŞAH Ç. K. (Advisor)
S.LUBABE(Student), Postgraduate, 2019