-
2019 - Devam Ediyor Bazı Çekirdeksiz Üzüm Çeşitlerinin Kuruma Karakteristiklerinin Belirlenmesi
-
2025 - 2025 Geleneksel Olmayan Protein Kaynaklarından Yanıt Yüzey Yöntemi ile Protein Özütleme İşleminin Optimizasyonu ve Elde Edilen Proteinlerin Ambalaj Materyali olarak Kullanım Potansiyeli
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2024 - 2025 Yenilebilir Böceklerden Protein Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Proteinlerden Yenilebilir Film Eldesi
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
-
2024 - 2025 Mikrodalga Destekli Köpük Kurutma Yöntemi İle Kara Havuç Suyu (Daucus Carota L.) TozuEldesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Gıda Atıklarıyla Zenginleştirilmiş Kızılcık Tarhanası Üretimi
-
2020 - 2022 Farklı Kavurma Tekniklerinin Leblebinin Kimyasal, Besleyici ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2019 Sebze Suyu Tozu ve Aglomeratları Elde Etmek Amacıyla Püskürtmeli Kurutma ve Aglomerasyon Yöntemlerinin Kullanılması
-
2016 - 2017 Dondurarak Kurutma Yöntemi İle Taflan (karayemiş) (prunus Laurocerasus L.) meyvesinin Kurutulması Ve Örnek Gıda sisteminde Denenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2015 - 2016 Ekmek Üretiminde Haşlanmış Baklagillerin Kullanılması Ve Ekmeğin Kalite Özelliklerin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2012 - 2014 Kivili Keklerde Kivi Miktarı ve Farklı Pişirme Yöntemlerinin Kalite Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2010 - 2012 Püskürtmeli Kurutucu ile Elde Edilen Sumak Ekstraktı Tozunun Antimikrobiyal Aktivitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi