Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Uşak Üniversitesi, EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU, Gıda İşleme
-
2021 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi
Uşak Üniversitesi, EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU, Gıda İşleme
-
2018 - 2019 Dr. Öğr. Üyesi
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Sanat Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2011 - 2018 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
-
2010 - 2011 Araştırma Görevlisi
Bayburt Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Uşak Üniversitesi
-
2018 - 2019 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlemler I
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Endüstri Makineleri
-
Ön Lisans Temel Matematik
-
Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlemler II
-
Ön Lisans Matematik
-
Ön Lisans Seminer
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Meyve ve Sebze Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Matematik
-
Ön Lisans Beslenme
-
Ön Lisans Ticari Matematik
-
Lisans Fermented Food Products
-
Lisans Culinary Calculations
-
Lisans Culinary Operations
-
Lisans Statistic
-
Lisans Nutrition Science
-
Lisans Introduction to Gastronomy and Culinary Arts
-
Lisans Food and Beverage Management
-
Lisans Foods for Special Groups
-
Lisans Sensory Analysis and Laboratory Techniques
-
Lisans Food Hygiene
-
Lisans Industrial Kitchen Design
-
Lisans Graduation Project
-
Yüksek Lisans Gastronomide Duyusal Analiz
-
Yüksek Lisans Hazır Yemek Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Buğday rüşeyminin protein içeriği arttırılmış tarhana üretiminde kulanım olanaklarının araştırılması
GÜLŞAH Ç. K. (Danışman)
N.ÖZÇIRA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı tahıl ve baklagil unlarının glutensiz tarhana üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
GÜLŞAH Ç. K. (Danışman)
S.LUBABE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019