Makaleler
17
Tümü (17)
Scopus (1)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (4)
1. Sürdürülebilirlik Kapsamında Uşak İli Av Turizmi Potansiyelinin Araştırılması
Euroasia Journal of Mathematics, Engineering, Natural & Medical Sciences
, cilt.10, sa.28, ss.110-120, 2023 (Hakemli Dergi)
3. Turistler Açısından Sürdürülebilir Bir Destinasyondan Beklentilerin Belirlenmesi
Ankara Haci Bayram Veli Universitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.18-51, 2020 (Hakemli Dergi)
8. Turizm Kümelenmesi Uşak İli Turizm Kümelenme Potansiyeli
Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.187-200, 2016 (TRDizin)
10. Alternatif Turizm Kapsaminda Uşak Ulubey Kanyonu’nun Swot Analizi
ULUSLARARASI HAKEMLİ AKADEMİK VE BEŞERİ BİLİMLER DERGİSİ
, cilt.3, sa.7, ss.1-14, 2014 (TRDizin)
11. Alternatif Turizm Kapsamında Uşak Ulubey Kanyonu nun SWOT Analizi
ULUSLARARASI HAKEMLİ AKADEMİK VE BEŞERİ BİLİMLER DERGİSİ
, cilt.3, sa.7, ss.1-14, 2014 (TRDizin)
12. Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyet Yöntemi İle Müşteri Karlılık Analizi Seyahat Acentası Örnek Olayı.
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi
, cilt.14, sa.2, ss.29-47, 2012 (TRDizin)
14. Entelektüel Sermaye Ölçümünde Tobin Q Yöntemi İMKB de İşlem Gören Turizm İşletmelerine Yönelik Bir Uygulama
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi
, cilt.12, sa.4, ss.1-14, 2010 (TRDizin)
15. Türkiye de Muhasebe Finans Öğretim Elemanlarının Ortak Yazarlı Çalışmalara İlişkin Görüşlerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi
, cilt.10, sa.3, ss.45-58, 2008 (TRDizin)
16. Dış Kaynak Kullanımı Outsourcing Antalya Yöresindeki 5 Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma
Muhasebe ve Finansman Dergisi
, cilt.34, sa.2, ss.74-86, 2007 (TRDizin)
17. Evaluation of Congress Tourism Development in the World and in Turkey
TOURISM REVIEW
, cilt.59, sa.1, ss.44-46, 2004 (Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
29
4. Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarının Gastronomi Turizmine Bir Değer Olarak Kazandırılması: Karıkoca Aşı (Garıgoca Aşı) Örneği ve Reçete Uygulaması
5th International Scientific Research E-Congress (IBAD - 2020), Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.37, (Özet Bildiri)
8. Identifying the Personality Traits of Employees in Tourism Sector: A Case of Uşak Province
INTERNATIONAL APPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS (IASOS), 21 - 23 Eylül 2017, ss.156, (Özet Bildiri)
9. The attitudes of instructors towards innovation in gastronomy education: The example of Turkey
XIV. European Conference on Social and Behavioral Sciences, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.164, (Özet Bildiri)
13. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin 3 1 Eğitim Modelinden Beklentilerinin İncelenmesi Banaz MYO Örneği
ERPA International Congresses on Education 2015, Atina, Yunanistan, 4 - 07 Haziran 2015, ss.42, (Özet Bildiri)
14. Investigation of Curriculum of Associate Level in Tourism and Hospitality Programs: Turkey Case Study
ERPA International Congresses on Education 2015, 04 Haziran 2015, ss.21, (Özet Bildiri)
15. Yükseköğretim Kurum Yöneticilerinin Yönetsel Stres Kaynaklarını Belirlemeye Yönelik Görgül Bir Araştırma Meslek Yüksekokulları Örneği
4. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, 21 - 23 Mayıs 2015, cilt.1, ss.10-15, (Tam Metin Bildiri)
16. Accountant Professionals Perception Of International Financial Reporting Standards Uşak Case Study
12th International Academic Conference, 1 - 04 Eylül 2014, (Tam Metin Bildiri)
17. An Evaluation of Thematic Hotels Web Sites in Turkey
Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 29 Mart 2014, ss.497-506, (Tam Metin Bildiri)
18. A Study To Evaluate Thematic Hotels Web Sites in Turkey
Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), 27 - 30 Mart 2014, (Tam Metin Bildiri)
19. Canyon Tourism within the Scope of Alternative Tourism
Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 30 Mart 2014, ss.429-440, (Tam Metin Bildiri)
20. Konaklama İşletmelerinin Lisans Düzeyindeki Muhasebe Eğitiminden Beklentileri Antalya Örneği
1.Uluslararası Muhasebe ve Finans Sempozyumu (ISAF 2012), 31 Mayıs - 02 Haziran 2012, cilt.1, ss.410-421, (Tam Metin Bildiri)
21. Dış Kaynak Kullanımı Outsourcing Van Bölgesi nde Bir Araştırma
10. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 21 - 24 Ekim 2009, cilt.10, ss.1023-1035, (Tam Metin Bildiri)
22. Türkiye deki Üniversitelerin Lisans Eğitimi Veren Turizm Okullarının Web Sitelerini Değerlendirmeye Yönelik Bir Çalışma
III. Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2008, cilt.3, ss.363-370, (Tam Metin Bildiri)
23. Bartering System As A Financial Tool A Research On The 5 Star Hotels In Antalya Region
The Balkan Countries' 1st International Conference on Accounting and Auditing, 8 - 11 Mart 2007, cilt.1, ss.121-122, (Tam Metin Bildiri)
24. An Emprical Research Determining The Managerial Stress sources of Directors of Higher Education Establishments
New Perspectives and Values in World Tourism & Tourism Management in the Future, Turk-Kazakh International Tourism Conference, 20 - 26 Kasım 2006, cilt.1, ss.1452-1464, (Tam Metin Bildiri)
25. Burnout Syndrome Examination of Professional Burnout in the Teachers of Vocational High Schools of Tourism
New Perspectives and Values in World Tourism & Tourism Management in the Future, Turk-Kazakh International Tourism Conference, 20 - 26 Kasım 2006, cilt.1, ss.1501-1510, (Tam Metin Bildiri)
26. İş Bulma Sürecinde İnternetin Önemi Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma
III.Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006, cilt.3, ss.539-550, (Tam Metin Bildiri)
27. Batı Akdeniz Bölgesi Kapsamında Sürdürülebilir Turizm
Turizm ve Mimarlık Sempozyumu, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2006, cilt.1, ss.249-255, (Tam Metin Bildiri)
28. Yield Management In Hotels A Case Study In Antalya Turkey
The binomial poverty - wealth and Romania's integration in the European Union, 20 - 22 Mayıs 2005, cilt.3, ss.284-289, (Tam Metin Bildiri)
29. Konaklama İşletmelerinde Getiri Yönetimi ve Antalya daki Beş Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma
II.Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 19 - 23 Mayıs 2004, cilt.2, ss.59, (Özet Bildiri)
Kitaplar
9
2. Turizm Eğitimi ve Covid - 19 Üzerine Sistematik Bir Araştırma
İktisat ve İşletmelerde Güncel Yaklaşımlar, Atasever Mesut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-110, 2022
6. Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması
Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II, Nural İMİK TANYILDIZI, Yelda DURGUN ŞAHİN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.135-146, 2020
Ansiklopedide Bölümler
1
1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VII
Detay Yayıncılık, ss.280-281, 2022