Yayınlar & Eserler

Makaleler 17
Tümü (17)
Scopus (1)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 29

1. Doğaya Dayalı Turizm Faaliyetlerine Ekopsikoloji Yaklaşımı ve Sürdürülebilirlik: Uşak İli Örneği

Selçuk 7. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Aralık 2022, ss.409-420, (Tam Metin Bildiri)

2. Investigation of Tourism Education Staff in Terms of Resistance to Change During the Pandemic Process

Conference on Managing Tourism Across Continents, 01 Nisan 2021, ss.154-156, (Özet Bildiri)

3. Türkiye’de Kadın Turistlere Yönelik Saldırıların Incelenmesi

3rdInternational Congress of Human Studies, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, cilt.1, ss.342-358, (Tam Metin Bildiri)

5. TURİZM İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARINA UYGULANAN MOTİVASYON ARAÇLARI: UŞAK İLİ ÖRNEĞİ

29 EKİM BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

6. Sustainability Within The Context of Gastronomy Tourism: The Case of Ebem Köftesi

1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.214-2015, (Özet Bildiri)

7. Comparison of Expectations and Satisfaction of Vocational Students from Training Model

1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.226, (Özet Bildiri)

8. Identifying the Personality Traits of Employees in Tourism Sector: A Case of Uşak Province

INTERNATIONAL APPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS (IASOS), 21 - 23 Eylül 2017, ss.156, (Özet Bildiri)

9. The attitudes of instructors towards innovation in gastronomy education: The example of Turkey

XIV. European Conference on Social and Behavioral Sciences, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.164, (Özet Bildiri)

10. Investigation of Kitchen Managers’ Motivational Tools Used In Their Managerial Activities and Leadership Style

3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research (ICTTR), Roma, İtalya, 27 - 29 Nisan 2017, ss.44, (Özet Bildiri)

11. The Impact of Wi Fi Internet Connection to The Customer Satisfaction in Accommodation Establishments A 5 Star Hotel Business Case

2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.22, (Özet Bildiri)

12. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Eğitim Aldıkları Bölümü Tercih Etme Nedenlerinin İncelenmesi Banaz Meslek Yüksekokulu Örneği

4. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 21 Mayıs - 23 Temmuz 2015, cilt.1, ss.210-220, (Tam Metin Bildiri)

13. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin 3 1 Eğitim Modelinden Beklentilerinin İncelenmesi Banaz MYO Örneği

ERPA International Congresses on Education 2015, Atina, Yunanistan, 4 - 07 Haziran 2015, ss.42, (Özet Bildiri)

15. Yükseköğretim Kurum Yöneticilerinin Yönetsel Stres Kaynaklarını Belirlemeye Yönelik Görgül Bir Araştırma Meslek Yüksekokulları Örneği

4. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, 21 - 23 Mayıs 2015, cilt.1, ss.10-15, (Tam Metin Bildiri)

17. An Evaluation of Thematic Hotels Web Sites in Turkey

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 29 Mart 2014, ss.497-506, (Tam Metin Bildiri)

18. A Study To Evaluate Thematic Hotels Web Sites in Turkey

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), 27 - 30 Mart 2014, (Tam Metin Bildiri)

19. Canyon Tourism within the Scope of Alternative Tourism

Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), Belgrade, Sırbistan, 27 - 30 Mart 2014, ss.429-440, (Tam Metin Bildiri)

20. Konaklama İşletmelerinin Lisans Düzeyindeki Muhasebe Eğitiminden Beklentileri Antalya Örneği

1.Uluslararası Muhasebe ve Finans Sempozyumu (ISAF 2012), 31 Mayıs - 02 Haziran 2012, cilt.1, ss.410-421, (Tam Metin Bildiri)

21. Dış Kaynak Kullanımı Outsourcing Van Bölgesi nde Bir Araştırma

10. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 21 - 24 Ekim 2009, cilt.10, ss.1023-1035, (Tam Metin Bildiri)

23. Bartering System As A Financial Tool A Research On The 5 Star Hotels In Antalya Region

The Balkan Countries' 1st International Conference on Accounting and Auditing, 8 - 11 Mart 2007, cilt.1, ss.121-122, (Tam Metin Bildiri)

24. An Emprical Research Determining The Managerial Stress sources of Directors of Higher Education Establishments

New Perspectives and Values in World Tourism & Tourism Management in the Future, Turk-Kazakh International Tourism Conference, 20 - 26 Kasım 2006, cilt.1, ss.1452-1464, (Tam Metin Bildiri)

25. Burnout Syndrome Examination of Professional Burnout in the Teachers of Vocational High Schools of Tourism

New Perspectives and Values in World Tourism & Tourism Management in the Future, Turk-Kazakh International Tourism Conference, 20 - 26 Kasım 2006, cilt.1, ss.1501-1510, (Tam Metin Bildiri)

26. İş Bulma Sürecinde İnternetin Önemi Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma

III.Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006, cilt.3, ss.539-550, (Tam Metin Bildiri)

27. Batı Akdeniz Bölgesi Kapsamında Sürdürülebilir Turizm

Turizm ve Mimarlık Sempozyumu, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2006, cilt.1, ss.249-255, (Tam Metin Bildiri)

28. Yield Management In Hotels A Case Study In Antalya Turkey

The binomial poverty - wealth and Romania's integration in the European Union, 20 - 22 Mayıs 2005, cilt.3, ss.284-289, (Tam Metin Bildiri)

29. Konaklama İşletmelerinde Getiri Yönetimi ve Antalya daki Beş Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma

II.Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 19 - 23 Mayıs 2004, cilt.2, ss.59, (Özet Bildiri)
Kitaplar 9

2. Turizm Eğitimi ve Covid - 19 Üzerine Sistematik Bir Araştırma

İktisat ve İşletmelerde Güncel Yaklaşımlar, Atasever Mesut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-110, 2022

3. Yeme Davranışı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

GASTRONOMİDE BİBLİYOMETRİK ARAŞTIRMALAR, Arman Adem, Erdem Özkan, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.157-170, 2022

4. Benchmarking of E-Comments About 5-Star Hotel Business: Turkey-Greece Sample

Research & Reviews in Social, Human and Administrative Sciences-I, Çatalcalı Ceylan Ayşe, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.181-208, 2021

5. Ön lisans Seviyesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Eğitimi Alan Öğrenciler Açısından Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi

Sosyal Bilimlerde Akademik Araştırma ve Derlemeler 2.Cilt, Sönmez Sinan, Yıldırım Mücahit, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.183-192, 2021

6. Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması

Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II, Nural İMİK TANYILDIZI, Yelda DURGUN ŞAHİN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.135-146, 2020

7. As A New Phenomenon: Digital Cuisine Culture

Current Studies in Social Science, Aliye AKIN, Editör, Iksad Publications, Ankara, ss.33-52, 2020

8. Turizm Eğitimi Alan Ön Lisans Öğrencilerinin Hizmet Kalitesi Algısının Belirlenmesi: Banaz MYO Örneği

Sosyal Bilimler Alanında Akademik Araştırmalar, Dursun BALKAN, Editör, Duvar Yayınları, Ankara, ss.375-392, 2020

9. The attitudes of instructors towards innovation ingastronomy education: The example of Turkey

Research on Education, Arslan Hasan, Duse Carmen Sonia, Icbay Mehmet Ali, Editör, E-BWN, Bialystok, ss.300-307, 2017
Ansiklopedide Bölümler 1

1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VII

Detay Yayıncılık, ss.280-281, 2022
Metrikler

Yayın

56

Yayın (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

24

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

29

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları