-
2016 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Uşak Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2016 Doç. Dr.
Tunceli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2013 Yrd. Doç. Dr.
Tunceli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Uşak Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2024 Fakülte Kurulu Üyesi
Uşak Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi
-
2017 - 2024 Bölüm Başkanı
Uşak Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2018 Başkoordinatör
Uşak Üniversitesi, Teknoloji Transfer Ofisi
-
2014 - 2016 Enstitü Müdürü
Tunceli Üniversitesi
-
2013 - 2016 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Tunceli Üniversitesi
-
2013 - 2014 Bölüm Başkanı
Tunceli Üniversitesi
-
2009 - 2014 Enstitü Müdür Yardımcısı
Tunceli Üniversitesi
-
2023 - Devam Ediyor TGK Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Alt Komisyon Üyesi
Bakanlık, GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, TGK Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Alt Komisyon Üyesi
-
2021 - 2024 Gıda ile Temas Eden Maddeler Risk Komisyonu üyesi
Bakanlık, GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Gıda ile Temas Eden Maddeler Risk Komisyonu üyesi
-
2020 - 2021 Ar-Ge Danışmanlığı (Gedik Piliç Ar-Ge Merkezi)
Özel Araştırma Merkezi, GEDİK TAVUKÇULUK ve TARIM ÜRÜNLERİ TİC. SAN. A.Ş., Gedik Piliç Ar-Ge Merkezi, Ar-Ge Danışmanlığı (Gedik Piliç Ar-Ge Merkezi)
-
2016 - 2019 Kamu Üniversite Sanayi İşbiriliği Çalışma Grubu Uşak Temsilcisi
Bakanlık, BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI, Arge ve Teşvikleri Genel Müdürülüğü, Kamu Üniversite Sanayi İşbiriliği Çalışma Grubu Uşak Temsilcisi
-
2015 - 2016 Kamu Üniversite Sanayi Çalışma Grueubu (KÜSİ) Tunceli Temsilcisi
Bakanlık, BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI, Ar-Ge ve Teşvikleri Genel Müdürlüğü, Kamu Üniversite Sanayi Çalışma Grueubu (KÜSİ) Tunceli Temsilcisi
-
2006 - 2008 Genel Müdür Yardımcısı
Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Şirketi, Yönetim, Genel Müdür Yardımcısı
-
Doktora
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
-
Yüksek Lisans
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi
Gıda Kaynaklı Patojenler
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Et Ürünleri Teknolojisi
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
-
Lisans
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı 2
Proje
Gıda Mühendisliğinde Girişimcilik
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 2
GENEL MİKROBİYOLOJİ
İŞLETME HİJYENİ VE SANİTASYON
Genel Mikrobiyoloji 1
Gıda Mikrobiyoloji Laboratuvarı 1
GENEL Biyoloji
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Mikrobiyolojisi 1
Süt Ürünleri Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi 2
İşletme Hijyeni ve Sanitasyon
-
Bazı gıdaların üretim aşamalarında sporlu probiyotiklerin yaşamının araştırılması
Dikici A. (Danışman)
K.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024
-
Turunç suyu (Citrus aurantium L.) ile marinasyonun tavuk göğüs eti üzerine etkisi
Dikici A. (Danışman)
S.ÇINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022
-
Hazır yemek sektörü çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği yönünden farkındalık düzeyinin belirlenmesi
Dikici A. (Danışman)
H.GEZGEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021
-
Farklı geometrik şekillerdeki geleneksel köftelerde (İnegöl ve Kasap) Escherichia coli O157:H7'nin termal inaktivasyonu
Dikici A. (Danışman)
Ö.TOSUNCUK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı geometrik şekillerdeki geleneksel köftelerde (İnegöl ve Kasap) listeria monocytogenes'in termal inaktivasyonu
Dikici A. (Danışman)
A.KEMAH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Shigatoksin üreten Escherichia coli'lerin sosislerde canlılığının ve asit dayanımının incelenmesi
ABDULLAH D. (Danışman)
S.BETÜL(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Doğal antimikrobiyal içeren jelatin kaplamanın tavuk göğüs etlerinde raf ömrü ve Salmonella üzerine etkisi
Dikici A. (Danışman)
A.TEPE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı geometrik şekillerdeki geleneksel köftelerde (İnegöl ve kasap) Salmonella'nın termal inaktivasyonu
Dikici A. (Danışman)
Ç.KAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019
-
Fonksiyonel yeni süt ürünleri;propolis katkılı yoğurt ve ayran
ABDULLAH D. (Danışman)
G.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Yoğurdun yapımı ve muhafazası sırasında shiga toksin üreten Escherichia coli (STEC) serogruplarının yaşamı
ABDULLAH D. (Danışman)
G.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Geleneksel şavak tulum peynirin olgunlaştırılması esnasında aside adapte ve adapte edilmemiş Salmonella'ların yaşamının araştırılması
ABDULLAH D. (Danışman)
H.YILDIRIM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Tunceli bölgesinde satışa sunulan geleneksel Şavak tulum peynirlerinin cronobacter spp. yönünden incelenmesi, 16s rRNA dizi analizi ile alt tür belirlemesi ve suşların antibiyotik dirençliliğinin saptanması
ABDULLAH D. (Danışman)
M.KARATAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014