Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Uşak Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Uşak Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2013 Araştırma Görevlisi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2001 - 2007 Araştırma Görevlisi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Biyoteknoloji (Yl) (Tezli) (İngilizce)
Yönetimsel Görevler
-
2018 - 2023 Rektör Danışmanı
Uşak Üniversitesi
-
2016 - 2021 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Uşak Üniversitesi
-
2016 - 2020 Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Uşak Üniversitesi
-
2016 - 2020 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Uşak Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
-
2014 - 2015 Misafir Araştırmacı
Purdue Üniversitesi, Gıda Bilimleri Bölümü
-
2000 - 2001 Gıda Müh. / Şef
Marta Kılıçlar Tic. Ltd. Şti.
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I
-
Yüksek Lisans İleri Enstrümental Analiz
-
Lisans Isı ve Kütle Transferi
-
Lisans Mesleki İngilizce III
-
Lisans Proses Tasarım ve Kontrol
-
Lisans Akışkanlar Mekaniği
-
Lisans Enstrümental Analiz
-
Lisans Mesleki İngilizce II
-
Lisans Mesleki İngilizce I
-
Yüksek Lisans Gıda Proteinlerinin Elektroforetik Yöntemlerle Ayrılması
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması I
-
Lisans Mesleki İngilizce IV
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması II
-
Lisans Yazılı ve Görsel Basında Gıda ve Gıda Mühendisliği Konuları
-
Lisans Proje Çalışması II
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi II
-
Lisans Proje Çalışması I
-
Lisans ENSTRÜMENTAL ANALİZ LAB
-
Yüksek Lisans GIDA PROTEİNLERİ VE ELEKTROFORETİK YÖNTEMLERLE AYRILMASI
-
Lisans PROSES TASARIMI VE KONTROLÜ
-
Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMASI
-
Yüksek Lisans UZMANLIK ALAN DERSİ
-
Lisans Meyve ve Sebze Teknolojisi
-
Lisans Kütle ve Isı Aktarımı
-
Yüksek Lisans BİLİMSEL YAYIN HAZIRLAMA VE SUNMA TEKNİKLERİ
-
Lisans Gıda Ambalajlama
-
Yüksek Lisans Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği
-
Lisans Gıda Kimyası Lab
-
Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans Temel İşlemler I
-
Lisans Genel Kimya II
-
Lisans Analitik Kimya Lab
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi Lab I
-
Lisans Ticari Besin Destek Ürünleri
-
Yüksek Lisans Yenilikçi Gıda Ambalajlama Teknolojileri