Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Uşak Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2016 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Uşak Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2007 - 2013 Araştırma Görevlisi

    İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2001 - 2007 Araştırma Görevlisi

    İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Biyoteknoloji (Yl) (Tezli) (İngilizce)

Yönetimsel Görevler

  • 2018 - 2023 Rektör Danışmanı

    Uşak Üniversitesi

  • 2016 - 2021 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    Uşak Üniversitesi

  • 2016 - 2020 Farabi Programı Kurum Koordinatörü

    Uşak Üniversitesi

  • 2016 - 2020 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü

    Uşak Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim

  • 2014 - 2015 Misafir Araştırmacı

    Purdue Üniversitesi, Gıda Bilimleri Bölümü

  • 2000 - 2001 Gıda Müh. / Şef

    Marta Kılıçlar Tic. Ltd. Şti.

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans Seminer

  • Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I

  • Yüksek Lisans İleri Enstrümental Analiz

  • Lisans Isı ve Kütle Transferi

  • Lisans Mesleki İngilizce III

  • Lisans Proses Tasarım ve Kontrol

  • Lisans Akışkanlar Mekaniği

  • Lisans Enstrümental Analiz

  • Lisans Mesleki İngilizce II

  • Lisans Mesleki İngilizce I

  • Yüksek Lisans Gıda Proteinlerinin Elektroforetik Yöntemlerle Ayrılması

  • Yüksek Lisans Tez Çalışması I

  • Lisans Mesleki İngilizce IV

  • Yüksek Lisans Tez Çalışması II

  • Lisans Yazılı ve Görsel Basında Gıda ve Gıda Mühendisliği Konuları

  • Lisans Proje Çalışması II

  • Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi II

  • Lisans Proje Çalışması I

  • Lisans ENSTRÜMENTAL ANALİZ LAB

  • Yüksek Lisans GIDA PROTEİNLERİ VE ELEKTROFORETİK YÖNTEMLERLE AYRILMASI

  • Lisans PROSES TASARIMI VE KONTROLÜ

  • Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMASI

  • Yüksek Lisans UZMANLIK ALAN DERSİ

  • Lisans Meyve ve Sebze Teknolojisi

  • Lisans Kütle ve Isı Aktarımı

  • Yüksek Lisans BİLİMSEL YAYIN HAZIRLAMA VE SUNMA TEKNİKLERİ

  • Lisans Gıda Ambalajlama

  • Yüksek Lisans Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği

  • Lisans Gıda Kimyası Lab

  • Lisans Gıda Biyoteknolojisi

  • Lisans Temel İşlemler I

  • Lisans Genel Kimya II

  • Lisans Analitik Kimya Lab

  • Lisans Gıda Mikrobiyolojisi Lab I

  • Lisans Ticari Besin Destek Ürünleri

  • Yüksek Lisans Yenilikçi Gıda Ambalajlama Teknolojileri