Akademik Ünvanlar
4
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Uşak Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Uşak Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2013 Araştırma Görevlisi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2001 - 2007 Araştırma Görevlisi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Biyoteknoloji (Yl) (Tezli) (İngilizce)
Yönetimsel Görevler
4
-
2018 - 2023 Rektör Danışmanı
Uşak Üniversitesi
-
2016 - 2021 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Uşak Üniversitesi
-
2016 - 2020 Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Uşak Üniversitesi
-
2016 - 2020 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Uşak Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
2
-
2014 - 2015 Misafir Araştırmacı
Purdue Üniversitesi, Gıda Bilimleri Bölümü, Misafir Araştırmacı
-
2000 - 2001 Gıda Müh. / Şef
Marta Kılıçlar Tic. Ltd. Şti., Gıda Müh. / Şef
Verdiği Dersler
36
-
Yüksek Lisans
Seminer
Uzmanlık Alan Dersi I
İleri Enstrümental Analiz
Gıda Proteinlerinin Elektroforetik Yöntemlerle Ayrılması
Tez Çalışması I
Tez Çalışması II
Uzmanlık Alan Dersi II
GIDA PROTEİNLERİ VE ELEKTROFORETİK YÖNTEMLERLE AYRILMASI
TEZ ÇALIŞMASI
UZMANLIK ALAN DERSİ
BİLİMSEL YAYIN HAZIRLAMA VE SUNMA TEKNİKLERİ
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği
Yenilikçi Gıda Ambalajlama Teknolojileri
-
Lisans
Isı ve Kütle Transferi
Mesleki İngilizce III
Proses Tasarım ve Kontrol
Akışkanlar Mekaniği
Enstrümental Analiz
Mesleki İngilizce II
Mesleki İngilizce I
Mesleki İngilizce IV
Yazılı ve Görsel Basında Gıda ve Gıda Mühendisliği Konuları
Proje Çalışması II
Proje Çalışması I
ENSTRÜMENTAL ANALİZ LAB
PROSES TASARIMI VE KONTROLÜ
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Kütle ve Isı Aktarımı
Gıda Ambalajlama
Gıda Kimyası Lab
Gıda Biyoteknolojisi
Temel İşlemler I
Genel Kimya II
Analitik Kimya Lab
Gıda Mikrobiyolojisi Lab I
Ticari Besin Destek Ürünleri