Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Uşak Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2016 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Uşak Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2007 - 2013 Araştırma Görevlisi

    İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2001 - 2007 Araştırma Görevlisi

    İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Biyoteknoloji (Yl) (Tezli) (İngilizce)

Yönetimsel Görevler 4
  • 2018 - 2023 Rektör Danışmanı

    Uşak Üniversitesi

  • 2016 - 2021 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    Uşak Üniversitesi

  • 2016 - 2020 Farabi Programı Kurum Koordinatörü

    Uşak Üniversitesi

  • 2016 - 2020 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü

    Uşak Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim 2
  • 2014 - 2015 Misafir Araştırmacı

    Purdue Üniversitesi, Gıda Bilimleri Bölümü, Misafir Araştırmacı

  • 2000 - 2001 Gıda Müh. / Şef

    Marta Kılıçlar Tic. Ltd. Şti., Gıda Müh. / Şef

Verdiği Dersler 36
  • Yüksek Lisans

    Seminer

    Uzmanlık Alan Dersi I

    İleri Enstrümental Analiz

    Gıda Proteinlerinin Elektroforetik Yöntemlerle Ayrılması

    Tez Çalışması I

    Tez Çalışması II

    Uzmanlık Alan Dersi II

    GIDA PROTEİNLERİ VE ELEKTROFORETİK YÖNTEMLERLE AYRILMASI

    TEZ ÇALIŞMASI

    UZMANLIK ALAN DERSİ

    BİLİMSEL YAYIN HAZIRLAMA VE SUNMA TEKNİKLERİ

    Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği

    Yenilikçi Gıda Ambalajlama Teknolojileri

  • Lisans

    Isı ve Kütle Transferi

    Mesleki İngilizce III

    Proses Tasarım ve Kontrol

    Akışkanlar Mekaniği

    Enstrümental Analiz

    Mesleki İngilizce II

    Mesleki İngilizce I

    Mesleki İngilizce IV

    Yazılı ve Görsel Basında Gıda ve Gıda Mühendisliği Konuları

    Proje Çalışması II

    Proje Çalışması I

    ENSTRÜMENTAL ANALİZ LAB

    PROSES TASARIMI VE KONTROLÜ

    Meyve ve Sebze Teknolojisi

    Kütle ve Isı Aktarımı

    Gıda Ambalajlama

    Gıda Kimyası Lab

    Gıda Biyoteknolojisi

    Temel İşlemler I

    Genel Kimya II

    Analitik Kimya Lab

    Gıda Mikrobiyolojisi Lab I

    Ticari Besin Destek Ürünleri