Eğitim Bilgileri
-
2016 - 2021 Doktora
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
-
2014 - 2016 Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Yönetim Ve Organizasyon Bölümü, Türkiye
-
2013 - 2015 Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli), Türkiye
-
2008 - 2013 Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2020 Doktora
Bitkisel yağ kombinasyonları ve farklı antioksidanlar kullanılarak üretilen jel ve çoklu emülsiyonların sosis formülasyonunda sığır et yağı ikamesi olarak kullanımının oksidasyon mekanizmaları üzerine etkisi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
-
2015 Yüksek Lisans
Farklı yağ formülasyonlarına sahip ısıl işlem görmüş dana sucuklarında lipid ve protein oksidasyonu mekanizmalarının incelenmesi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli)
Yabancı Diller
-
B1 Orta Almanca
-
A1 Başlangıç Yunanca
-
C1 İleri İngilizce