Yapay Et: Gıda İşleme


ÇELEBİ Y., ÇALIŞKAN KOÇ G.

GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER: ALTERNATİF BESİNLER, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇELEBİ YASEMİN, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.369-404, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Ders Kitabı
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Ankara Nobel Tıp Kitabevleri
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.369-404
  • Editörler: ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇELEBİ YASEMİN, Editör
  • Uşak Üniversitesi Adresli: Evet