Y. ÇELEBİ And G. ÇALIŞKAN KOÇ, "Yapay Et: Gıda İşleme," In GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER , Ankara: Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2024, pp.369-404.
ÇELEBİ, Y. And ÇALIŞKAN KOÇ, G. Yapay Et: Gıda İşleme. 2024. In GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, 369-404.
ÇELEBİ, Y., & ÇALIŞKAN KOÇ, G., (2024). Yapay Et: Gıda İşleme. GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER (pp.369-404), Ankara: Ankara Nobel Tıp Kitabevleri.
ÇELEBİ, YASEMİN, And GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ. "Yapay Et: Gıda İşleme." In GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER , 369-404. Ankara: Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2024
ÇELEBİ, YASEMİN And ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH Ç. . "Yapay Et: Gıda İşleme." GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2024, pp.369-404.
ÇELEBİ, Y. And ÇALIŞKAN KOÇ, G. (2024) "Yapay Et: Gıda İşleme", GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER . Ankara: Ankara Nobel Tıp Kitabevleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={YASEMİN ÇELEBİ And author ={GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ}, chaptertitle={Yapay Et: Gıda İşleme}, booktitle={ GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER}, publisher={Ankara Nobel Tıp Kitabevleri}, city={Ankara},year={2024} }