Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Şeftali Posasının Yonca Silajlarında Karbonhidrat Kaynağı Olarak Kullanılma Olanağının Araştırılması
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Oranlarda Hünnap İlavesinin Yonca Silajına Etkilerinin Belirlenmesi
-
Devam Ediyor AB Hibe Projeleri Döngüsü Yönetimi Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı
-
Devam Ediyor Hatay İli Tarım ve Kırsal Kalkınma Strateji Planı 2011 2015
-
Devam Ediyor Hatay Valilik Binasının Hatay Devlet Müzesi Olarak İşlevlendirilerek Turizme Kazandırılması
-
Devam Ediyor Hatay İli Defne Envanteri
-
Devam Ediyor Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünü Yaş Zeytin Posasının Silolanabilme Olanaklarının Araştırılması
-
2024 - 2027 Günışığı Aydınlatma Işık Borusu ve Fotovoltaik (Pv) Güneş Panelleri ile Desteklenmiş Sistem Kullanımının Etlik Piliç ve Yumurtacı Tavuk Yetiştiriciliğinde Performans, Ürün Kalitesi, Davranış, Ekonomiklik ve Karbon Ayak İzi Üzerindeki Etkilerinin Değerlendirilmesi
-
2017 - 2019 Çörek Otu Yağı İlavesinin Fiğ-buğday Silajının Yem Değeri ve Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi
-
2017 - 2019 Anason (Pimpinella anisum) Tohumunun Yumurtacı Tavuklarda Verim ve Yumurta Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2017 - 2017 Farklı Katkı Maddeleri ile Silolanan Lenoxun (Brassica rapa) Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2016 Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Silaj Katkı Maddesi Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2013 - 2016 Fiğ Buğday Silajlarına Malik Asit ve Peynir Altı Suyu Katkısının Silajların Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2012 - 2014 Demir Dikeni Tribulus Terrestris Saponin Ekstraktı ve Kekik Origanum vulgare Uçucu Yağı Kombinasyonunun Etlik Piliçlerde Yem Katkı Maddesi Olarak Değerlendirilmesi
-
2005 - 2005 Tritikale Esasına Dayalı Etlik Piliç Karma Yemlerinde Ksilanaz Enzimi Kullanımının Performans Üzerine Etkileri
Öğrenci Projeleri
-
2023 - Devam Ediyor Peyzaj alanlarından biçilen çimlerin silolanarak kaba yem kaynağı olarak hayvancılığa kazandırılması
Ar-Ge Projesi , Uşak Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Zootekni Bölümü, Türkiye
-
2023 - Devam Ediyor Tüketicilere sunulan farklı üretim sistemlerinden elde edilen yumurtaların iç-dış kalitesi, antioksidan aktivitesi ve lipit oksidasyonunun belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Uşak Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Zootekni Bölümü, Türkiye
-
2022 - Devam Ediyor Partikül boyutunun yonca (Medicago sativa) silajlarının kalitesi üzerine etkisi
Ar-Ge Projesi , Uşak Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Zootekni Bölümü, Türkiye
-
2022 - Devam Ediyor Yumurtacı tavukların karma yemlerine ilave edilen defne (Lauris nobilis L.) yapraklarının yumurta kalite özellikleri ve antioksidan aktivitesi üzerine etkileri
Ar-Ge Projesi , Uşak Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Zootekni Bölümü, Türkiye