Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Şeftali Posasının Yonca Silajlarında Karbonhidrat Kaynağı Olarak Kullanılma Olanağının Araştırılması
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Oranlarda Hünnap İlavesinin Yonca Silajına Etkilerinin Belirlenmesi
-
Devam Ediyor Hatay İli Tarım ve Kırsal Kalkınma Strateji Planı 2011 2015
-
Devam Ediyor Hatay Valilik Binasının Hatay Devlet Müzesi Olarak İşlevlendirilerek Turizme Kazandırılması
-
Devam Ediyor AB Hibe Projeleri Döngüsü Yönetimi Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı
-
Devam Ediyor Hatay İli Defne Envanteri
-
Devam Ediyor Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünü Yaş Zeytin Posasının Silolanabilme Olanaklarının Araştırılması
-
2017 - 2019 Çörek Otu Yağı İlavesinin Fiğ-buğday Silajının Yem Değeri ve Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi
-
2017 - 2019 Anason (Pimpinella anisum) Tohumunun Yumurtacı Tavuklarda Verim ve Yumurta Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2017 - 2017 Farklı Katkı Maddeleri ile Silolanan Lenoxun (Brassica rapa) Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2016 Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Silaj Katkı Maddesi Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2013 - 2016 Fiğ Buğday Silajlarına Malik Asit ve Peynir Altı Suyu Katkısının Silajların Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2012 - 2014 Demir Dikeni Tribulus Terrestris Saponin Ekstraktı ve Kekik Origanum vulgare Uçucu Yağı Kombinasyonunun Etlik Piliçlerde Yem Katkı Maddesi Olarak Değerlendirilmesi
-
2005 - 2005 Tritikale Esasına Dayalı Etlik Piliç Karma Yemlerinde Ksilanaz Enzimi Kullanımının Performans Üzerine Etkileri