Yapay Et: Beslenme ve Sağlık


KARAKUŞ Z. N., ÇALIŞKAN KOÇ G., ÇELEBİ Y.

Gıda, Beslenme ve Gastronomide Yeni Trendler: Alternatif Besinler, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇELEBİ YASEMİN, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.405-433, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Ankara Nobel Tıp Kitabevleri
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.405-433
  • Editörler: ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇELEBİ YASEMİN, Editör
  • Uşak Üniversitesi Adresli: Evet