FARKLI MİKRODALGA GÜÇLERİNİN KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KURUMA KİNETİĞİ VE TOZ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ


ÇALIŞKAN KOÇ G., ÇABUK B.

GIDA, cilt.44, sa.2, ss.328-339, 2019 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 44 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2019
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd18126
  • Dergi Adı: GIDA
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.328-339
  • Uşak Üniversitesi Adresli: Evet