Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek


Özen H., Tosbıyık B., Topçu D., NACAK B., BOZATLI S. B., DİKİCİ A.

SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ KONGRESİ, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.110-111

  • Yayın Türü: Bildiri / Özet Bildiri
  • Cilt numarası: 1
  • Basıldığı Şehir: Manisa
  • Basıldığı Ülke: Türkiye
  • Sayfa Sayıları: ss.110-111
  • Uşak Üniversitesi Adresli: Evet