GİFT+ En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri


Dikici A.

Gıda Tarım İçecek Ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi /Gift, Ocak 2022

  • Ödülün Kapsamı: Diğer Ödüller
  • Ödül Türü: Başarı Ödülü
  • Ödül Veren Ülke: Türkiye
  • Ödülü Veren Organizasyon: Gıda Tarım İçecek Ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi /Gift
  • Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji
  • Ödülün Tarihi: Ocak 2022
  • Açıklama: "HAYVANSAL PROTEİN KAYNAKLI PİZZA HAMURU VE PİZZA ÜRETİM YÖNTEMİ" isimli patent çalışması sonucu ortaya çıkarılan "PİLİÇZZA" isimli ürüne verilen inovasyon ödülüdür.