GİFT+ En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri
Dikici A.
Gıda Tarım İçecek Ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi /Gift, Ocak 2022
-
Ödülün Kapsamı:
Diğer Ödüller
-
Ödül Türü:
Başarı Ödülü
-
Ödül Veren Ülke:
Türkiye
-
Ödülü Veren Organizasyon:
Gıda Tarım İçecek Ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi /Gift
-
Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji
-
Ödülün Tarihi:
Ocak 2022
-
Açıklama:
"HAYVANSAL PROTEİN KAYNAKLI PİZZA HAMURU VE PİZZA ÜRETİM YÖNTEMİ" isimli patent çalışması sonucu ortaya çıkarılan "PİLİÇZZA" isimli ürüne verilen inovasyon ödülüdür.