V. AYHAN Et Al. , "Kurutulmuş elma posasının etlik piliç rasyonlarında kullanım olanakları," Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.5, pp.669-672, 2009
AYHAN, V. Et Al. 2009. Kurutulmuş elma posasının etlik piliç rasyonlarında kullanım olanakları. Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.5 , 669-672.
AYHAN, V., DURU, A. A., & ÖZKAYA, S., (2009). Kurutulmuş elma posasının etlik piliç rasyonlarında kullanım olanakları. Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.5, 669-672.
AYHAN, Veysel, ASUMAN DURU, And Serkan ÖZKAYA. "Kurutulmuş elma posasının etlik piliç rasyonlarında kullanım olanakları," Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.5, 669-672, 2009
AYHAN, Veysel Et Al. "Kurutulmuş elma posasının etlik piliç rasyonlarında kullanım olanakları." Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.5, pp.669-672, 2009
AYHAN, V. DURU, A. A. And ÖZKAYA, S. (2009) . "Kurutulmuş elma posasının etlik piliç rasyonlarında kullanım olanakları." Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.15, no.5, pp.669-672.
@article{article, author={Veysel AYHAN Et Al. }, title={Kurutulmuş elma posasının etlik piliç rasyonlarında kullanım olanakları}, journal={Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2009, pages={669-672} }