M. F. ÇELEN Et Al. , "Tavuk Etinin Besin Değeri ve Kalite Özellikleri," Hasad Gıda , vol.24, no.286, pp.22-25, 2009
ÇELEN, M. F. Et Al. 2009. Tavuk Etinin Besin Değeri ve Kalite Özellikleri. Hasad Gıda , vol.24, no.286 , 22-25.
ÇELEN, M. F., YILDIRIM, İ., & YILDIZ, A., (2009). Tavuk Etinin Besin Değeri ve Kalite Özellikleri. Hasad Gıda , vol.24, no.286, 22-25.
ÇELEN, MEHMET, İSKENDER YILDIRIM, And ALPÖNDER YILDIZ. "Tavuk Etinin Besin Değeri ve Kalite Özellikleri," Hasad Gıda , vol.24, no.286, 22-25, 2009
ÇELEN, MEHMET F. Et Al. "Tavuk Etinin Besin Değeri ve Kalite Özellikleri." Hasad Gıda , vol.24, no.286, pp.22-25, 2009
ÇELEN, M. F. YILDIRIM, İ. And YILDIZ, A. (2009) . "Tavuk Etinin Besin Değeri ve Kalite Özellikleri." Hasad Gıda , vol.24, no.286, pp.22-25.
@article{article, author={MEHMET FATİH ÇELEN Et Al. }, title={Tavuk Etinin Besin Değeri ve Kalite Özellikleri}, journal={Hasad Gıda}, year=2009, pages={22-25} }