İ. H. ÇERÇİ Et Al. , "Taze Ot, Silaj ve Kuru Ot Şeklinde Yedirilen Yoncanın Kuzularda Performans, Karkas ve Etin Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi," VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, 2011
ÇERÇİ, İ. H. Et Al. 2011. Taze Ot, Silaj ve Kuru Ot Şeklinde Yedirilen Yoncanın Kuzularda Performans, Karkas ve Etin Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi. VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Turkey).
ÇERÇİ, İ. H., ERİŞİR, Z., GÜRDOĞAN, F., SEVEN, İ., PATIR, B., & DİKİCİ, A., (2011). Taze Ot, Silaj ve Kuru Ot Şeklinde Yedirilen Yoncanın Kuzularda Performans, Karkas ve Etin Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi . VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Turkey
ÇERÇİ, İBRAHİM Et Al. "Taze Ot, Silaj ve Kuru Ot Şeklinde Yedirilen Yoncanın Kuzularda Performans, Karkas ve Etin Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi," VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Turkey, 2011
ÇERÇİ, İBRAHİM H. Et Al. "Taze Ot, Silaj ve Kuru Ot Şeklinde Yedirilen Yoncanın Kuzularda Performans, Karkas ve Etin Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi." VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, 2011
ÇERÇİ, İ. H. Et Al. (2011) . "Taze Ot, Silaj ve Kuru Ot Şeklinde Yedirilen Yoncanın Kuzularda Performans, Karkas ve Etin Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi." VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM HALİL ÇERÇİ Et Al. }, title={Taze Ot, Silaj ve Kuru Ot Şeklinde Yedirilen Yoncanın Kuzularda Performans, Karkas ve Etin Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi}, congress name={VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2011}}