G. ÇALIŞKAN KOÇ Et Al. , "ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ," GIDA , no.5, pp.907-918, 2019
ÇALIŞKAN KOÇ, G. Et Al. 2019. ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA , no.5 , 907-918.
ÇALIŞKAN KOÇ, G., ERBAKAN, T., ARICI, E., & DİRİM, S. N., (2019). ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA , no.5, 907-918.
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH Et Al. "ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ," GIDA , no.5, 907-918, 2019
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH Ç. Et Al. "ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ." GIDA , no.5, pp.907-918, 2019
ÇALIŞKAN KOÇ, G. Et Al. (2019) . "ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ." GIDA , no.5, pp.907-918.
@article{article, author={GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ Et Al. }, title={ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ}, journal={GIDA}, year=2019, pages={907-918} }