A. ARSLAN DURU Et Al. , "Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Mısır Silajlarının Kalitesi ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi," Akademik Ziraat Dergisi , vol.13, no.2, pp.401-408, 2024
ARSLAN DURU, A. Et Al. 2024. Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Mısır Silajlarının Kalitesi ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi. Akademik Ziraat Dergisi , vol.13, no.2 , 401-408.
ARSLAN DURU, A., DURU, M., YÜKSEL, O., & AKSU ELMALI, D., (2024). Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Mısır Silajlarının Kalitesi ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi. Akademik Ziraat Dergisi , vol.13, no.2, 401-408.
ARSLAN DURU, ASUMAN Et Al. "Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Mısır Silajlarının Kalitesi ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi," Akademik Ziraat Dergisi , vol.13, no.2, 401-408, 2024
ARSLAN DURU, ASUMAN Et Al. "Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Mısır Silajlarının Kalitesi ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi." Akademik Ziraat Dergisi , vol.13, no.2, pp.401-408, 2024
ARSLAN DURU, A. Et Al. (2024) . "Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Mısır Silajlarının Kalitesi ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi." Akademik Ziraat Dergisi , vol.13, no.2, pp.401-408.
@article{article, author={ASUMAN DURU Et Al. }, title={Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Mısır Silajlarının Kalitesi ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi}, journal={Akademik Ziraat Dergisi}, year=2024, pages={401-408} }