G. ÇALIŞKAN KOÇ And B. ÇABUK, "KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU," GIDA , vol.45, no.1, pp.150-160, 2020
ÇALIŞKAN KOÇ, G. And ÇABUK, B. 2020. KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU. GIDA , vol.45, no.1 , 150-160.
ÇALIŞKAN KOÇ, G., & ÇABUK, B., (2020). KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU. GIDA , vol.45, no.1, 150-160.
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH, And BURCU ÇABUK. "KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU," GIDA , vol.45, no.1, 150-160, 2020
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH Ç. And ÇABUK, BURCU. "KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU." GIDA , vol.45, no.1, pp.150-160, 2020
ÇALIŞKAN KOÇ, G. And ÇABUK, B. (2020) . "KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU." GIDA , vol.45, no.1, pp.150-160.
@article{article, author={GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ And author={BURCU ÇABUK}, title={KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU}, journal={GIDA}, year=2020, pages={150-160} }