G. ÖKSÜZTEPE Et Al. , "Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kasar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2009
ÖKSÜZTEPE, G. Et Al. 2009. Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kasar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Turkey).
ÖKSÜZTEPE, G., PATIR, B., DİKİCİ, A., & İLHAK, O. İ., (2009). Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kasar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi . Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Turkey
ÖKSÜZTEPE, GÜLSÜM Et Al. "Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kasar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 2009
ÖKSÜZTEPE, GÜLSÜM Et Al. "Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kasar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2009
ÖKSÜZTEPE, G. Et Al. (2009) . "Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kasar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLSÜM ÖKSÜZTEPE Et Al. }, title={Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kasar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi}, congress name={Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}