T. ŞAHİN ÖREN And V. E. ÖREN, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması," In Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II , Ankara: Akademisyen Kitabevi, 2020, pp.135-146.
ŞAHİN ÖREN, T. And ÖREN, V. E. Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması. 2020. In Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II , Akademisyen Kitabevi, Ankara, 135-146.
ŞAHİN ÖREN, T., & ÖREN, V. E., (2020). Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması. Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II (pp.135-146), Ankara: Akademisyen Kitabevi.
ŞAHİN ÖREN, TUBA, And VELİ ERDİNÇ ÖREN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması." In Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II , 135-146. Ankara: Akademisyen Kitabevi, 2020
ŞAHİN ÖREN, TUBA Ş. And ÖREN, VELİ E. . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması." Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II , Akademisyen Kitabevi, 2020, pp.135-146.
ŞAHİN ÖREN, T. And ÖREN, V. E. (2020) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması", Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II . Ankara: Akademisyen Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={TUBA ŞAHİN ÖREN And author ={VELİ ERDİNÇ ÖREN}, chaptertitle={Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilir Bir Değer: Paklo Örneği ve Reçete Uygulaması}, booktitle={ Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II}, publisher={Akademisyen Kitabevi}, city={Ankara},year={2020} }