B. HAKGÜDER TAZE Et Al. , "Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.974-977, 2014
HAKGÜDER TAZE, B. Et Al. 2014. Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey), 974-977.
HAKGÜDER TAZE, B., ÜNLÜTÜRK, S., YURT, B., BAŞTÜRK, A., ÇAVUŞ, M., & BULUT, M., (2014). Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.974-977). , Turkey
HAKGÜDER TAZE, BENGİ Et Al. "Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
HAKGÜDER TAZE, BENGİ Et Al. "Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.974-977, 2014
HAKGÜDER TAZE, B. Et Al. (2014) . "Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.974-977.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BENGİ HAKGÜDER Et Al. }, title={Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}, pages={974-977} }