B. AYDENİZ GÜNEŞER Et Al. , "Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi ," 7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi , vol.1, Turkey, pp.726-736, 2021
AYDENİZ GÜNEŞER, B. Et Al. 2021. Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi . 7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi , (Turkey), 726-736.
AYDENİZ GÜNEŞER, B., Pehlivan, Y., & Şeref, S., (2021). Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi . 7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi (pp.726-736). , Turkey
AYDENİZ GÜNEŞER, BUKET, Yaren Pehlivan, And Sezai Şeref. "Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi ," 7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi, Turkey, 2021
AYDENİZ GÜNEŞER, BUKET A. Et Al. "Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi ." 7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi , Turkey, pp.726-736, 2021
AYDENİZ GÜNEŞER, B. Pehlivan, Y. And Şeref, S. (2021) . "Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi ." 7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi , Turkey, pp.726-736.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BUKET AYDENİZ GÜNEŞER Et Al. }, title={Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi }, congress name={7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2021}, pages={726-736} }