O. PARLAKAY Et Al. , "Tüketicilerin Yumurta Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Uşak İli Örneği," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, pp.108-115, 2017
PARLAKAY, O. Et Al. 2017. Tüketicilerin Yumurta Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Uşak İli Örneği. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2 , 108-115.
PARLAKAY, O., DURU, A., & AKIN, Y., (2017). Tüketicilerin Yumurta Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Uşak İli Örneği. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, 108-115.
PARLAKAY, OĞUZ, ASUMAN DURU, And YÜKSEL AKIN. "Tüketicilerin Yumurta Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Uşak İli Örneği," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, 108-115, 2017
PARLAKAY, OĞUZ Et Al. "Tüketicilerin Yumurta Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Uşak İli Örneği." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, pp.108-115, 2017
PARLAKAY, O. DURU, A. And AKIN, Y. (2017) . "Tüketicilerin Yumurta Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Uşak İli Örneği." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, pp.108-115.
@article{article, author={OĞUZ PARLAKAY Et Al. }, title={Tüketicilerin Yumurta Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Uşak İli Örneği}, journal={Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={108-115} }