T. Türkoğlu Et Al. , "Kuru fasulyenin suda ıslatma ön işlem parametrelerinin optimize Edilmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Türkoğlu, T. Et Al. 2016. Kuru fasulyenin suda ıslatma ön işlem parametrelerinin optimize Edilmesi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
Türkoğlu, T., ÇALIŞKAN, G., & DİRİM, S. N., (2016). Kuru fasulyenin suda ıslatma ön işlem parametrelerinin optimize Edilmesi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
Türkoğlu, Tuğçe, GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ, And SAFİYE NUR DİRİM. "Kuru fasulyenin suda ıslatma ön işlem parametrelerinin optimize Edilmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Türkoğlu, Tuğçe Et Al. "Kuru fasulyenin suda ıslatma ön işlem parametrelerinin optimize Edilmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Türkoğlu, T. ÇALIŞKAN, G. And DİRİM, S. N. (2016) . "Kuru fasulyenin suda ıslatma ön işlem parametrelerinin optimize Edilmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tuğçe Türkoğlu Et Al. }, title={Kuru fasulyenin suda ıslatma ön işlem parametrelerinin optimize Edilmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}