M. ÇALICIOĞLU Et Al. , "Kıymalı Pide Üretim Koşullarının Salmonella, Listeria monocytogenes ve E. coli O157:H7 Patojenlerinin İnaktivasyonu Üzerine Etkisi," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2006
ÇALICIOĞLU, M. Et Al. 2006. Kıymalı Pide Üretim Koşullarının Salmonella, Listeria monocytogenes ve E. coli O157:H7 Patojenlerinin İnaktivasyonu Üzerine Etkisi. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey).
ÇALICIOĞLU, M., DİKİCİ, A., ÖKSÜZTEPE, G., İLHAK, O. İ., CAN, Ö. P., & şeker, p., (2006). Kıymalı Pide Üretim Koşullarının Salmonella, Listeria monocytogenes ve E. coli O157:H7 Patojenlerinin İnaktivasyonu Üzerine Etkisi . 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey
ÇALICIOĞLU, MEHMET Et Al. "Kıymalı Pide Üretim Koşullarının Salmonella, Listeria monocytogenes ve E. coli O157:H7 Patojenlerinin İnaktivasyonu Üzerine Etkisi," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2006
ÇALICIOĞLU, MEHMET Et Al. "Kıymalı Pide Üretim Koşullarının Salmonella, Listeria monocytogenes ve E. coli O157:H7 Patojenlerinin İnaktivasyonu Üzerine Etkisi." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2006
ÇALICIOĞLU, M. Et Al. (2006) . "Kıymalı Pide Üretim Koşullarının Salmonella, Listeria monocytogenes ve E. coli O157:H7 Patojenlerinin İnaktivasyonu Üzerine Etkisi." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇALICIOĞLU Et Al. }, title={Kıymalı Pide Üretim Koşullarının Salmonella, Listeria monocytogenes ve E. coli O157:H7 Patojenlerinin İnaktivasyonu Üzerine Etkisi}, congress name={2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}}