B. PATIR Et Al. , "Elazığ’da Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ile Orijinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.5, pp.357-365, 2006
PATIR, B. Et Al. 2006. Elazığ’da Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ile Orijinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.5 , 357-365.
PATIR, B., ÖKSÜZTEPE, G., şeker, p., & DİKİCİ, A., (2006). Elazığ’da Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ile Orijinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.5, 357-365.
PATIR, BAHRİ Et Al. "Elazığ’da Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ile Orijinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.5, 357-365, 2006
PATIR, BAHRİ Et Al. "Elazığ’da Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ile Orijinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.5, pp.357-365, 2006
PATIR, B. Et Al. (2006) . "Elazığ’da Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ile Orijinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.5, pp.357-365.
@article{article, author={BAHRİ PATIR Et Al. }, title={Elazığ’da Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ile Orijinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2006, pages={357-365} }