S. N. DİRİM Et Al. , "Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Ispanak Posasının Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi," Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.81-82, 2015
DİRİM, S. N. Et Al. 2015. Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Ispanak Posasının Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi. Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu , (Turkey), 81-82.
DİRİM, S. N., ÇALIŞKAN, G., Talih, M., & BEKTAŞ, B., (2015). Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Ispanak Posasının Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi . Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu (pp.81-82). , Turkey
DİRİM, SAFİYE Et Al. "Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Ispanak Posasının Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi," Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2015
DİRİM, SAFİYE N. Et Al. "Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Ispanak Posasının Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi." Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.81-82, 2015
DİRİM, S. N. Et Al. (2015) . "Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Ispanak Posasının Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi." Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.81-82.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SAFİYE NUR DİRİM Et Al. }, title={Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Ispanak Posasının Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2015}, pages={81-82} }