G. ÖKSÜZTEPE Et Al. , "Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.2, pp.89-94, 2009
ÖKSÜZTEPE, G. Et Al. 2009. Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.2 , 89-94.
ÖKSÜZTEPE, G., PATIR, B., DİKİCİ, A., & İLHAK, O. İ., (2009). Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.2, 89-94.
ÖKSÜZTEPE, GÜLSÜM Et Al. "Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.2, 89-94, 2009
ÖKSÜZTEPE, GÜLSÜM Et Al. "Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.2, pp.89-94, 2009
ÖKSÜZTEPE, G. Et Al. (2009) . "Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.2, pp.89-94.
@article{article, author={GÜLSÜM ÖKSÜZTEPE Et Al. }, title={Elazığ’da Tüketime Sunulan Vakum Paketli Taze Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi}, year=2009, pages={89-94} }