B. PATIR Et Al. , "Dondurulmuş Karides Etinden Hazırlanan Kroketlerin Raf Ömrü," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.1, pp.29-37, 2009
PATIR, B. Et Al. 2009. Dondurulmuş Karides Etinden Hazırlanan Kroketlerin Raf Ömrü. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.1 , 29-37.
PATIR, B., ÖKSÜZTEPE, G., EMİR ÇOBAN, Ö., & DİKİCİ, A., (2009). Dondurulmuş Karides Etinden Hazırlanan Kroketlerin Raf Ömrü. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.1, 29-37.
PATIR, BAHRİ Et Al. "Dondurulmuş Karides Etinden Hazırlanan Kroketlerin Raf Ömrü," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.1, 29-37, 2009
PATIR, BAHRİ Et Al. "Dondurulmuş Karides Etinden Hazırlanan Kroketlerin Raf Ömrü." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.1, pp.29-37, 2009
PATIR, B. Et Al. (2009) . "Dondurulmuş Karides Etinden Hazırlanan Kroketlerin Raf Ömrü." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.23, no.1, pp.29-37.
@article{article, author={BAHRİ PATIR Et Al. }, title={Dondurulmuş Karides Etinden Hazırlanan Kroketlerin Raf Ömrü}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi}, year=2009, pages={29-37} }