İ. H. Kazoğlu And B. Boz, "Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü (Cost-Control)," In Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği , Çanakkale: Paradigma Yayınları, 2019, pp.191-211.
Kazoğlu, İ. H. And Boz, B. Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü (Cost-Control). 2019. In Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği , Paradigma Yayınları, Çanakkale, 191-211.
Kazoğlu, İ. H., & Boz, B., (2019). Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü (Cost-Control). Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği (pp.191-211), Çanakkale: Paradigma Yayınları.
Kazoğlu, İbrahim, And BURÇİN BOZ. "Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü (Cost-Control)." In Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği , 191-211. Çanakkale: Paradigma Yayınları, 2019
Kazoğlu, İbrahim H. And Boz, BURÇİN. "Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü (Cost-Control)." Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği , Paradigma Yayınları, 2019, pp.191-211.
Kazoğlu, İ. H. And Boz, B. (2019) "Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü (Cost-Control)", Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği . Çanakkale: Paradigma Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={İbrahim Halil Kazoğlu And author ={BURÇİN BOZ}, chaptertitle={Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü (Cost-Control)}, booktitle={ Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği}, publisher={Paradigma Yayınları}, city={Çanakkale},year={2019} }