S. S. Kaynak Et Al. , "Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi," II. International Scientific and Vocational Studies Congress , Nevşehir, Turkey, 2018
Kaynak, S. S. Et Al. 2018. Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi. II. International Scientific and Vocational Studies Congress , (Nevşehir, Turkey).
Kaynak, S. S., Şahin, M., GÜNEŞER, O., & TETİK, G., (2018). Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi . II. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Turkey
Kaynak, Süheyla Et Al. "Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi," II. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Turkey, 2018
Kaynak, Süheyla S. Et Al. "Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi." II. International Scientific and Vocational Studies Congress , Nevşehir, Turkey, 2018
Kaynak, S. S. Et Al. (2018) . "Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi." II. International Scientific and Vocational Studies Congress , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Süheyla Sena Kaynak Et Al. }, title={Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi}, congress name={II. International Scientific and Vocational Studies Congress}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2018}}