Ö. TARHAN Et Al. , "Effect of Heat Treatment on Protein Fractions of Edible Poultry Eggs Isıl İşlemin Yenilebilir Kanatlı Yumurtalarındaki Protein Fraksiyonlarına Etkisi," Akademik Gida , vol.18, no.3, pp.233-240, 2020
TARHAN, Ö. Et Al. 2020. Effect of Heat Treatment on Protein Fractions of Edible Poultry Eggs Isıl İşlemin Yenilebilir Kanatlı Yumurtalarındaki Protein Fraksiyonlarına Etkisi. Akademik Gida , vol.18, no.3 , 233-240.
TARHAN, Ö., Gözler, M., Yavuz, R. C., & Şimşek, M., (2020). Effect of Heat Treatment on Protein Fractions of Edible Poultry Eggs Isıl İşlemin Yenilebilir Kanatlı Yumurtalarındaki Protein Fraksiyonlarına Etkisi. Akademik Gida , vol.18, no.3, 233-240.
TARHAN, ÖZGÜR Et Al. "Effect of Heat Treatment on Protein Fractions of Edible Poultry Eggs Isıl İşlemin Yenilebilir Kanatlı Yumurtalarındaki Protein Fraksiyonlarına Etkisi," Akademik Gida , vol.18, no.3, 233-240, 2020
TARHAN, ÖZGÜR Et Al. "Effect of Heat Treatment on Protein Fractions of Edible Poultry Eggs Isıl İşlemin Yenilebilir Kanatlı Yumurtalarındaki Protein Fraksiyonlarına Etkisi." Akademik Gida , vol.18, no.3, pp.233-240, 2020
TARHAN, Ö. Et Al. (2020) . "Effect of Heat Treatment on Protein Fractions of Edible Poultry Eggs Isıl İşlemin Yenilebilir Kanatlı Yumurtalarındaki Protein Fraksiyonlarına Etkisi." Akademik Gida , vol.18, no.3, pp.233-240.
@article{article, author={ÖZGÜR TARHAN Et Al. }, title={Effect of Heat Treatment on Protein Fractions of Edible Poultry Eggs Isıl İşlemin Yenilebilir Kanatlı Yumurtalarındaki Protein Fraksiyonlarına Etkisi}, journal={Akademik Gida}, year=2020, pages={233-240} }