P. Ankaralıgil And B. AYDENİZ GÜNEŞER, "Sıcak Havada Kızartma (Air Fryer) ve Derin Yağda Kızartma (Deep Fryer) Tekniklerinin Endüstriyel Uygulamalar Açısından Karşılaştırılması," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , vol.1, Bursa, Turkey, pp.297-303, 2022
Ankaralıgil, P. And AYDENİZ GÜNEŞER, B. 2022. Sıcak Havada Kızartma (Air Fryer) ve Derin Yağda Kızartma (Deep Fryer) Tekniklerinin Endüstriyel Uygulamalar Açısından Karşılaştırılması. 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , (Bursa, Turkey), 297-303.
Ankaralıgil, P., & AYDENİZ GÜNEŞER, B., (2022). Sıcak Havada Kızartma (Air Fryer) ve Derin Yağda Kızartma (Deep Fryer) Tekniklerinin Endüstriyel Uygulamalar Açısından Karşılaştırılması . 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (pp.297-303). Bursa, Turkey
Ankaralıgil, Pınar, And BUKET AYDENİZ GÜNEŞER. "Sıcak Havada Kızartma (Air Fryer) ve Derin Yağda Kızartma (Deep Fryer) Tekniklerinin Endüstriyel Uygulamalar Açısından Karşılaştırılması," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Turkey, 2022
Ankaralıgil, Pınar And AYDENİZ GÜNEŞER, BUKET A. . "Sıcak Havada Kızartma (Air Fryer) ve Derin Yağda Kızartma (Deep Fryer) Tekniklerinin Endüstriyel Uygulamalar Açısından Karşılaştırılması." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Turkey, pp.297-303, 2022
Ankaralıgil, P. And AYDENİZ GÜNEŞER, B. (2022) . "Sıcak Havada Kızartma (Air Fryer) ve Derin Yağda Kızartma (Deep Fryer) Tekniklerinin Endüstriyel Uygulamalar Açısından Karşılaştırılması." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Turkey, pp.297-303.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pınar Ankaralıgil And author={BUKET AYDENİZ GÜNEŞER}, title={Sıcak Havada Kızartma (Air Fryer) ve Derin Yağda Kızartma (Deep Fryer) Tekniklerinin Endüstriyel Uygulamalar Açısından Karşılaştırılması}, congress name={12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={297-303} }