B. ENGİN Et Al. , "ULTRAVİYOLE IŞINLARININ SÜTÜN MİKROBİYEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," GIDA , vol.34, no.5, pp.303-308, 2009
ENGİN, B. Et Al. 2009. ULTRAVİYOLE IŞINLARININ SÜTÜN MİKROBİYEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA , vol.34, no.5 , 303-308.
ENGİN, B., GÜNEŞER, O., & YÜCEER, Y., (2009). ULTRAVİYOLE IŞINLARININ SÜTÜN MİKROBİYEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA , vol.34, no.5, 303-308.
ENGİN, BURCU, ONUR GÜNEŞER, And YONCA YÜCEER. "ULTRAVİYOLE IŞINLARININ SÜTÜN MİKROBİYEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," GIDA , vol.34, no.5, 303-308, 2009
ENGİN, BURCU Et Al. "ULTRAVİYOLE IŞINLARININ SÜTÜN MİKROBİYEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." GIDA , vol.34, no.5, pp.303-308, 2009
ENGİN, B. GÜNEŞER, O. And YÜCEER, Y. (2009) . "ULTRAVİYOLE IŞINLARININ SÜTÜN MİKROBİYEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." GIDA , vol.34, no.5, pp.303-308.
@article{article, author={BURCU ENGİN Et Al. }, title={ULTRAVİYOLE IŞINLARININ SÜTÜN MİKROBİYEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ}, journal={GIDA}, year=2009, pages={303-308} }