E. KOÇ Et Al. , "Atmosferin İtkisel (Dürtüsel) Satın Alma Eğilimine Etkisi, Bursa İlinde Fast Food ve İçecek Sektöründe Bir Araştırma," International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.868-874, 2018
KOÇ, E. Et Al. 2018. Atmosferin İtkisel (Dürtüsel) Satın Alma Eğilimine Etkisi, Bursa İlinde Fast Food ve İçecek Sektöründe Bir Araştırma. International Gastronomy Tourism Studies Congress , (Kocaeli, Turkey), 868-874.
KOÇ, E., BOZ, H., & KARAATA, E. U., (2018). Atmosferin İtkisel (Dürtüsel) Satın Alma Eğilimine Etkisi, Bursa İlinde Fast Food ve İçecek Sektöründe Bir Araştırma . International Gastronomy Tourism Studies Congress (pp.868-874). Kocaeli, Turkey
KOÇ, ERDOĞAN, HAKAN BOZ, And EKİN ULAŞ KARAATA. "Atmosferin İtkisel (Dürtüsel) Satın Alma Eğilimine Etkisi, Bursa İlinde Fast Food ve İçecek Sektöründe Bir Araştırma," International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey, 2018
KOÇ, ERDOĞAN Et Al. "Atmosferin İtkisel (Dürtüsel) Satın Alma Eğilimine Etkisi, Bursa İlinde Fast Food ve İçecek Sektöründe Bir Araştırma." International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.868-874, 2018
KOÇ, E. BOZ, H. And KARAATA, E. U. (2018) . "Atmosferin İtkisel (Dürtüsel) Satın Alma Eğilimine Etkisi, Bursa İlinde Fast Food ve İçecek Sektöründe Bir Araştırma." International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.868-874.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERDOĞAN KOÇ Et Al. }, title={Atmosferin İtkisel (Dürtüsel) Satın Alma Eğilimine Etkisi, Bursa İlinde Fast Food ve İçecek Sektöründe Bir Araştırma}, congress name={International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2018}, pages={868-874} }