A. K. BAL And N. TOPAL, "Mercimek (Lens culinaris M.) Polen Morfolojisi ve Etkileyen Faktörler," Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri , vol.4, no.2, pp.25-30, 2021
BAL, A. K. And TOPAL, N. 2021. Mercimek (Lens culinaris M.) Polen Morfolojisi ve Etkileyen Faktörler. Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri , vol.4, no.2 , 25-30.
BAL, A. K., & TOPAL, N., (2021). Mercimek (Lens culinaris M.) Polen Morfolojisi ve Etkileyen Faktörler. Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri , vol.4, no.2, 25-30.
BAL, AHMET, And NURDOĞAN TOPAL. "Mercimek (Lens culinaris M.) Polen Morfolojisi ve Etkileyen Faktörler," Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri , vol.4, no.2, 25-30, 2021
BAL, AHMET K. And TOPAL, NURDOĞAN. "Mercimek (Lens culinaris M.) Polen Morfolojisi ve Etkileyen Faktörler." Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri , vol.4, no.2, pp.25-30, 2021
BAL, A. K. And TOPAL, N. (2021) . "Mercimek (Lens culinaris M.) Polen Morfolojisi ve Etkileyen Faktörler." Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri , vol.4, no.2, pp.25-30.
@article{article, author={AHMET KASIM BAL And author={NURDOĞAN TOPAL}, title={Mercimek (Lens culinaris M.) Polen Morfolojisi ve Etkileyen Faktörler}, journal={Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri}, year=2021, pages={25-30} }